2015-02-21 13:19:11
Φωτογραφία για Από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας στο...Harvard - Υποτροφίες για το αμερικάνικο πανεπιστήμιο
Η μακρόχρονη και ιδιαίτερα γόνιμη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard συνεχίζεται, και την περίοδο αυτή προκηρύσσονται δύο υποτροφίες για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, προκειμένου να συμμετάσχουν στο θερινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα που διεξάγεται σε τρεις πόλεις (Ολυμπία, Ναύπλιο, Θεσσαλονίκη).

Οι υποτροφίες, ύψους 5.000 δολαρίων Η.Π.Α. έκαστη, προσφέρονται από κοινού, από το ΚΕΣ του Πανεπιστημίου Harvard και από το Πανεπιστήμιο Πατρών, και απευθύνονται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το πρόγραμμα, το οποίο είναι από τα παλαιότερα και πιο πετυχημένα καλοκαιρινά προγράμματα του Harvard (ξεκίνησε το καλοκαίρι του έτους 2002), και στο οποίο συμμετέχουν φοιτητές τόσο από το Πανεπιστήμιο του Harvard όσο και από Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο, θα διεξαχθεί το διάστημα: 29 Ιουνίου - 2 Αυγούστου 2015.


Οι φοιτητές συμμετέχουν σε καθημερινά εντατικά σεμινάρια, εργάζονται σε εβδομαδιαίες και τελικές εργασίες με τα πρότυπα που θέτει το Harvard, συμμετέχουν σε εκδρομές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ στο τέλος του προγράμματος παραλαμβάνουν την επίσημη βαθμολογία τους μέσω του Πανεπιστημίου Harvard.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας που συμμετέχει σε αυτή τη συνεργασία. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

(Γραφείο Διεθνών Σχέσεων, τηλ: 2610-997987, e-mail: [email protected]). Περισσότερες πληροφορίες στο:

http://www.summer.harvard.edu/programs/study-abroad/greece
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ