2015-02-21 16:34:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Το ΣΔΟΕ και το Υπουργείο Εμπορίου βγήκαν... παγανιά - Σαρωτικοί έλεγχοι από χθες σε καφετέριες και νυχτερινά μαγαζιά, λόγω Καρναβαλιού
Κλιμάκια του ΣΔΟΕ αλλά και του Υπουργείου Εμπορίου έχουν ξεκινήσει σαρωτικούς ελέγχους από χθες το απόγευμα στις καφετέριες, τα εστιατόρια και νυχτερινά καταστήματα ιδίως... στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, προκειμένου να εντοπίσουν παρανομίες, αυξημένες τιμές και άλλες παραβάσεις, εξαιτίας του τελευταίου τριημέρου της Αποκριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.gr, χθες το απόγευμα, δύο ξεχωριστά κλιμάκια βρίσκονταν επί ποδός και έκαναν ελέγχους σε μαγαζιά που βρίσκονται στους πεζοδρόμους της Ρήγα Φεραίου, αλλά και της Αγίου Νικολάου, εξετάζοντας κυρίως τιμές, αν έχουν κοπεί αποδείξεις κ.α..

Ήδη σε κάποια από αυτά έχουν βεβαιωθεί παραβάσεις και έχουν επιβληθεί πρόστιμα, ενώ θα συνεχίσουν τόσο σήμερα όσο και αύριο τους ελέγχους τους.

Παράλληλα, έλεγχοι γίνονται και από την Αστυνομία, σύμφωνα με την εντολή που έχει δώσει ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαίας ταξίαρχος Ι. Σειντής, ώστε να προστατεύονται οι καταναλωτές από τα ποτά "μπόμπες", αλλά και να μην επιτρέπεται η είσοδος σε ανηλίκους σε νυχτερινά κέντρα και μπαρ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ