2015-02-21 18:22:31
Φωτογραφία για «ΟΣΟ ΠΙΟ... ΜΟΥΓΚΑ ΠΑΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!»
Τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει αύριο για το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει τη νίκη για να... τελειώσει την υπόθεση τίτλος. Μια άποψη που ενστερνίζεται πλήρως ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανέφερε πως όταν ο ίδιος αγωνιζόταν σε τέτοιες έδρες... πωρωνόταν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Sport24 Radio 103.3":

«Περιμένω αποφασιστικό τον Παναθηναϊκό γιατί θέλει τη νίκη και θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό του. Ο Ολυμπιακός από την άλλη με το προβάδισμα των έξι βαθμών θα παίξει χωρίς άγχος, δεν πιστεύω ότι οι παίκτες θα επηρεαστούν από τον κόσμο, ενώ έχουν καταλάβει ότι με νίκη τελειώνει το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ. Το άγχος θα το έχει ο Παναθηναϊκός, όχι ο Ολυμπιακός. Να μην υπάρξουν επεισόδια και όποιος είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο να νικήσει. Όσο πιο… μουγκά πας να νικήσεις μια ομάδα τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να το καταφέρεις».


Για το τι παίζει ρόλο σε αυτούς τους αγώνες, είπε: «Έχουν ιδιομορφία αυτοί οι αγώνες, παίζει ρόλο η αποφασιστικότητα και το πρεστίζ».

Για το πως προετοιμαζόταν για αυτά τα ματς, σημείωσε: «Εγώ έπαιζα καλύτερα σε τέτοιες έδρες, πωρωνόμουν… Έκανα πλάκα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους οπαδούς, δεν είχα πρόβλημα».

Για το ντέρμπι που του έχει μείνει αξέχαστο, υπογράμμισε: «Όντως ο αγώνας του ’73 έχει αποτυπωθεί. Ο Παναθηναϊκός έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη, ένα σκορ 5-1 ή 7-1 δεν θα ήταν περίεργο. Επίσης υπάρχει ένας αγώνας στο Καραϊσκάκη όπου είχαν γίνει επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες και ένας ακόμη στη Λεωφόρο που μου έβαλε ο Δομάζος γκολ από κόρνερ».

Για τους Ρομπέρτο και Στιλ, συμπλήρωσε: «Μια καλή επέμβαση μπορεί να κρατήσει το μηδέν ή να γίνει το αντίθετο, ο τερματοφύλακας παίζει μεγάλο ρόλο στα ντέρμπι. Είναι καλοί και οι δύο και πιστεύω ότι στο γκολ θα κριθεί το ντέρμπι».

Για το γεγονός ότι στο παρελθόν οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν μαζί στις εξέδρες, κατέληξε: «Εμείς οι παλιοί πλέον δεν τολμάμε να πάμε εκτός έδρας, σκεφτείτε τι φόβος υπάρχει. Τότε ήταν άλλα χρόνια… κάναμε παρέα εκτός γηπέδου, δεν είχαμε να χωρίσουμε τίποτα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ