Σάββατο, 31 Μαϊου 2025|17:32:17
2015-02-21 18:27:18
Φωτογραφία για Νέα έκδοση του xcon ενάντια στον εντοπισμό του jailbreak
Μια νέα έκδοση είχαμε εχθές για το γνωστό tweak "xcon" που ακόμη βρίσκετε σε δοκιμαστικό στάδιο (Beta)  και δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που το είχαμε γνωρίσει στο ios 6 και 7 Αυτή η νέα δοκιμαστική έκδοση είναι η δεύτερη και για όσους δεν το γνωρίζουν να πω πως εμποδίζει την δυνατότητα να ανιχνεύουν  το jailbreak κάποιες εφαρμογές και δεν λειτουργούν.

Τέτοιες εφαρμογές είναι συνήθως τραπεζικές εφαρμογές και εφαρμογές για συνδρομητικά κανάλια για να περιορίσουν τον κίνδυνο από τις δυνατότητες που θα έχει κάποιος με jailbreak στην συσκευή του.

Την χθεσινή έκδοση του xcon beta 2 θα την βρείτε όσοι έχετε το ρεπό του blog αλλά ακόμη δεν λειτουργεί σε όλες τις εφαρμογές και ελπίζουμε στην επόμενη να λυθεί το πρόβλημα
argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ