2015-02-21 23:37:10
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ
Ενδεκάδα με Τσόρι και Φορτούνη ετοιμάζει για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Βίτορ Περέιρα, ενώ ενδέχεται να παίξει στόπερ ο... Μιλιβόγεβιτς!

Όλα τα όπλα του προτίθεται να ρίξει στη... μάχη της Κυριακής ο Πορτογάλος τεχνικός. Το σχέδιο είναι να ξεκινήσουν και ο Φορτούνης και ο Τσόρι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Ελαμπντελαουί και αριστερό ο Μασουακού. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Σαντάνα και Σιόβας και στον άξονα το επικρατέστερο δίδυμο είναι αυτό των Μανιάτη - Κασάμι. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Ντοσεβί και αριστερό ο Φορτούνης αντί του Αφελάι. Επιτελικός χαφ ο Τσόρι και φορ ο Μήτρογλου.

Θέση στο βασικό σχήμα με λιγότερες πιθανότητες όμως διεκδικεί και ο Ντουρμάζ.

Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα για μία... ανατροπή αναφορικά με την βασική ενδεκάδα ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο ο ένας εκ των δύο στόπερ να είναι ο Μιλιβόγεβιτς.

Να θυμίσουμε πως στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Ντινγκά, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας και Αφελάι. O Βίτορ Περέιρα και στην προπόνηση του Σαββάτου «ντόπαρε» ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει του μεγάλου ματς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ