2015-02-22 19:24:07
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν 12 άτομα στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά και δικαστικές εκκρεμότητες το τελευταίο 24ωρο
Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι για τη σύλληψη καταζητούμενων ατόμων, την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό... παράνομα εκδιδόμενων προσώπων και καθ΄έξη επαιτών

Συνελήφθησαν συνολικά (12) άτομα, ενώ επιπρόσθετα βεβαιώθηκαν (13) πταισματικές παραβάσεις

Με κεντρικό άξονα τη διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων και την εν γένει ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης, αναπτύσσεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πληρώματα περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδων ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε διάφορα σημεία της πόλης, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, για τη σύλληψη φυγοποίνων, την αντιμετώπιση διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών και τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται παράνομα σε υπαίθριους χώρους ή επαιτούν.


Κατά τη διάρκεια των εντατικών αστυνομικών ελέγχων:

• Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης, για διάφορα αδικήματα.

• Συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

• Βεβαιώθηκαν συνολικά δεκατρείς (13) παραβάσεις, οι οποίες αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων και ατόμων που καθ΄έξη επαιτούσαν, αποσκοπώντας αποκλειστικά στο οικονομικό κέρδος.

Οι ειδικές δράσεις που πραγματοποιούνται σε τακτική βάση, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ