2015-02-23 04:02:03
Φωτογραφία για Υδροπονική κάνναβη σε σπίτι στην Ορεστιάδα
Ένα πλήρες εργαστήριο για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης εφοδιασμένο με... σύστημα εξαερισμού, ειδικές λάμπες φωτισμού, χρονοδιακόπτη, μετασχηματιστή ρεύματος, ανεμιστήρα και ειδικό κάλυμμα, βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός νεαρού στην Ορεστιάδα.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 20χρονου ακολουθώντας πληροφορίες που τους είχαν δοθεί και, εκτός από το εργαστήριο, κατέσχεσαν ακόμη 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 329 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με σπόρους που σκόπευε να φυτέψει ο δράστης, ένα μεταλλικό τρίφτη, τέσσερις γλάστρες, δυο πλαστικά δοχεία με υγρό λίπασμα και μια συσκευασία με ειδικό φυτόχωμα. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κάτι παραπάνω από ένα κιλό χασίς βρήκαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι ενός 59χρονου που συνελήφθη, στο Μελισσοκομείο Καβάλας. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 30,4 γραμμαρίων και τέσσερις αποξηραμένους κλώνους κάνναβης και ο δράστης παρελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας για προανάκριση, πριν οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με κατηγορίες για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2017 ο Ρατς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2017 ο Ρατς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ