2015-02-23 12:06:07
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» Ο ΠΕΡΕΪΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Νίκος Αλέφαντος αναλύει το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη στήλη του στο "sportdog.gr". Ποιος πήρε την ταυτότητα του Φορτούνη και ποιος δεν λέρωσε τη φανέλα; Tα γκολ παιδικές χαρές και οι βαδιστές Αναλυτικά:

Εγώ την κριτική μου θα την κάνω, έγιναν εγκλήματα από τον Περέιρα! Όμως πρώτα θέλω να πω τούτο: Ρε παιδιά, έχουν πεθάνει άνθρωποι από φωτοβολίδες, δεν σας νοιάζει; Έχουν χάσει το μάτι τους άνθρωποι από φωτοβολίδες, δεν σας νοιάζει; Πώς βγάζεις το πιστόλι και πετάς φωτοβολίδα εν ψυχρώ; Δεν σκέφτεσαι ότι μπορεί να σκοτώσεις άνθρωπο ή να του βγάλεις το μάτι; Πώς θα κοιμάσαι τα βράδια Αυτά είναι φονικά όπλα. Πρέπει οι αρμόδιοι να γίνουν πιο αυστηροί, να πέσει πέλεκυς στα σωματεία ώστε να αναλάβουν τα ίδια τα σωματεία την περιφρούρηση.

Τώρα πάμε στον αγώνα. Έχασε τη μεγάλη ευκαιρία ο Ντουρμάζ να βάλει τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ και να δούμε άλλο ματς. Δεν επιτρέπεται όμως να τρως γκολ παιδικές χαρές! Δύο συνεχόμενα ματς, στην Ουκρανία και στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός έχει φάει 4 γκολ παιδικές χαρές! Τα σέντερ μπακ σε δραματική κατάσταση. Έχουν φόβο. Πήγε να το εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός αυτό και περίμενε το λάθος. Έχουν φόβο και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι πετάνε συχνά την μπάλα πίσω στον Ρομπέρτο…


Δύο αυτογκόλ έβαλε ο Ολυμπιακός ξανά. Η φάση του Μαζουακού δεν γίνεται ούτε από ερασιτέχνη. Και στο δεύτερο γκολ όμως μπερδεύονται ο Μιλιβόγιεβιτς με τον Σαντάνα, και κάνει κεφαλιά προς τα πίσω ο Σέρβος. Προς τα πίσω ρε, μέσα στην περιοχή στέλνεις την μπάλα! Πάρε Πέτριτς βάλ΄ το. Σε αυτό το ματς ήταν μέτρια και τα δύο ακραία μπακ.

Τα εγκλήματα όμως έγιναν στο κέντρο του γηπέδου. Τι κάνεις ρε Περέιρα; Τι διάταξη ήταν αυτή; Και η 11άδα και οι αλλαγές του. Πας στη Λεωφόρο να παίξεις το ματς της χρονιάς και αφήνεις έξω Τσόρι και Κασάμι! Μα τον Τσόρι για αυτά τα ματς τον θες. Για πού τον θες, για τον Πλατανιά;

Μπήκε μέσα αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο ο Τσόρι και έπαιζε μόνος του τον Παναθηναϊκό! Ξεφτίλισε τον προπονητή του με την απόδοση που είχε. Και έβαλε και την γκολάρα στο τέλος η οποία μπορεί να δώσει ολόκληρο πρωτάθλημα διότι μετέτρεψε σε υπέρ του Ολυμπιακού το ενδεχόμενο ισοβαθμίας.

Πας να παίξεις στη Λεωφόρο που έβραζε από τον κόσμο και είχε καμικάζι ο Παναθηναϊκός στα χαφ, και πας στα χαφ με Μανιάτη, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνη; Δηλαδή ποια η διαφορά σε κλάση αυτής της τριάδας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού; Τον έπιασε ο Λαγός τον Φορτούνη και του πήρε την ταυτότητα! Ο Σέρβος πεσμένος στα τελευταία ματς. Και είχε κιόλας παίκτη παραπάνω ο Παναθηναϊκός διότι τους Λαγό, Πράνιτς, Ζέκα τους βοήθαγε ο Πέτριτς που γυρνούσε λίγο πίσω. Ενώ ο Φορτούνης ήταν χαμένος στο γήπεδο. Ο Μιλιβόγιεβιτς έβρεχε και ήταν λασπωμένο το γήπεδο, αλλά τη φανέλα δεν τη λέρωσε.

Μπροστά, τα έχω πει, ανύπαρκτος ο Μήτρογλου, δεν μπορώ τους βαδιστές, όταν μάλιστα έγινε η ανεκδιήγητη αλλαγή του άλλου ανύπαρκτου του Χάρα για τον οποίο έχω τοποθετηθεί επανειλημμένως, είχαμε δύο βαδιστές μπροστά. Έπεσε και σε καλά σέντερ μπακ ο Μήτρογλου, ο Ταυλαρίδης από την πρώτη στιγμή δήλωσα ότι θα βγει πολύ καλύτερη μεταγραφή απ΄ ότι νόμιζαν όλοι. Φοβερός ο Ταυλαρίδης, με τσαμπουκά, με πάθος, έδωσε και δύναμη στα ψηλά στον Παναθηναϊκό που έπασχε εκεί, έδεσε με τον Κροάτη πίσω.

Όταν μπήκε ο Χάρα, ο Ολυμπιακός έπαιζε με έναν εξτρέμ μόνο! Με έναν εξτρέμ!

Κανένα σχέδιο δεν είδα να στριμώξουν τον γκαφατζή τον Τριανταφυλλόπουλο, με διεισδύσεις να τον πάνε μέσα στην περιοχή να κάνει ένα πέναλτι, να κάνει μία γκέλα. Την έκανε στο τέλος από μόνος του πάλι.

Ο Αναστασίου νίκησε κατά κράτος τον Περέιρα. Προτίμησε τους έμπειρους παίκτες, ο μέσος όρος του Παναθηναϊκού ήταν πολύ μεγαλύτερος από του Ολυμπιακού!

Η αναγκαστική αλλαγή του Λαγού δεν βγήκε διότι ήταν βαρύς ο Μέντες που μπήκε. Πολύ ωραία κίνηση ήταν του Αναστασίου που έβγαλε τον Καρέλη γιατί δεν τράβαγε, και χρειαζόταν παίκτη στο κέντρο σε εκείνο το σημείο. Έβαλε τον Ατζαγκούν λοιπόν και πήγε τον Πέτριτς πιο μπροστά δίπλα στον Μπεργκ σε 4-4-2.

Στο τέλος πέταξε και τον γρήγορο Κλωναρίδη μέσα να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα άφηνε ο Ολυμπιακός, λίγο έλειψε να κάνει το 3-0 ο Αναστασίου. Άριστος στο στήσιμο, στην τακτική, στις αλλαγές. Αντίθετα ο Περέιρα έδωσε το ματς στον Παναθηναϊκό.

Είναι αποτυχία να είναι μόνο 3 βαθμούς μπροστά ο Ολυμπιακός με αυτή τη διοίκηση, αυτό τον λαό, αυτά τα λεφτά, από τον Παναθηναϊκό με αυτό το χαμηλό μπάτζετ και με αυτό το υλικό.

Το πρωτάθλημα πάντως ο Ολυμπιακός δεν το χάνει. Η διαφορά θα αυξηθεί, όχι μόνο δεν θα μειωθεί, αλλά θα αυξηθεί. Μελέτησα το πρόγραμμα. Δεν χάνει πουθενά βαθμό ο Ολυμπιακός ως το τέλος. Αρκεί να είναι σοβαρός, να στρώσει λίγο η ομάδα. Δεν ευχαριστιόμαστε με αυτήν την ομάδα που βλέπουμε.

Δεν ξέρω τι προπόνηση κάνουνε, δεν βλέπω ταχύτητα, φρεσκάδα και έκρηξη στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει πλάνο με τον Αναστασίου στο παιχνίδι του. Το βλέπω. Χαμηλές δυνατότητες, λίγα λεφτά, αλλά υπάρχει πλάνο στο παιχνίδι. Στον Ολυμπιακό δεν βλέπω πλάνο από τον προπονητή.

Βέβαια έχουν γίνει σοβαρά λάθη και στη στελέχωση του έμψυχου υλικού. Δεν θέλω να ξύνω πληγές τώρα, τα έχω ξαναπεί. Έγιναν λάθη στις μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να μη θυμίζει τον Ολυμπιακό που όλοι ξέραμε.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ