2015-02-23 12:08:24
Φωτογραφία για Ακόμα μια... παραίτηση από τον Alpha!
"Ή αυτοί ή εγώ", φέρεται να είχε πει θέσει ως δίλημμα, πριν από περίπου τρεις μήνες Μετά από την παραίτηση του Τζώνη Καλημέρη και των συνεργατών της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ακολουθεί ακόμα μία αποχώρηση από το κανάλι της Κάντζας.

Σύμφωνα με την Κυριακάτικη "Real News"  η σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού, Ισαβέλλα Σασλόγλου υπέβαλε την προηγούμενη Τετάρτη την παραίτησή της, η οποία έγινε αποδεκτή, και αποχώρησε από τον Alpha.

Πριν από τρεις μήνες περίπου η Ισαβέλλα Σασλόγλου είχε έρθει σε σύγκρουση με την Κατερίνα Καινούργιου και όταν οι υπόλοιποι παρουσιαστές της εκπομπής υποστήριξαν την συμπαρουσιάστριά  τους, η σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος φέρεται να έθεσε το εξής δίλημμα στο κανάλι: "Ή αυτοί ή εγώ". Έκτοτε οι σχέσεις της με τη διοίκηση του Alpha δεν βελτιώθηκαν με αποτέλεσμα να επέλθει η οριστική ρήξη και να οδηγηθεί σε παραίτηση.

Η συνεργασία της Ισαβέλλας Σασλόγλου με τον Alpha, η οποία διήρκεσε 1, 5 χρόνο, είχε τα προβλήματα της αλλά χάρισε στον σταθμό και σημαντικές επιτυχίες, καθώς με τη συμβουλή της ισχυροποιήθηκε η το lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με το τηλεπαιχνίδι "Άκου τι είπαν", δικό της πρότζεκτ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ