2015-02-23 15:24:20
Φωτογραφία για «ΕΚΕΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Μία νίκη χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να πάρει και πάλι τα... πάνω του, όπως δήλωσε στο "gazzetta.gr" ο θρυλικός Νίκος Αναστόπουλος!

Το τι σημαίνει για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε.

Με 11 τέρματα κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ σε ντέρμπι «αιωνίων».

Ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ, μίλησε για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας του να μείνει στη Super League, ξεκαθάρισε ότι αν δεν επιστραφούν οι βαθμοί στην ομάδα του Ηρακλείου δεν θα έχει νόημα η προσπάθεια που γίνεται, ενώ για το χθεσινό ματς της Λεωφόρου τόνισε πως αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν ένα... τρίλεπτο.

Όσο για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, αυτό που έχει σημασία για τον ίδιο είναι να πάρουν οι πρωταθλητές μία νίκη.

«Το ντέρμπι κρίθηκε σε τρία λεπτά. Έχασε ο Ντουρμάζ την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ο Μαζουακού έκανε λάθος και μετά το ματς άνοιξε. Εκεί ή θα ισοφαρίσεις ή θα δεχτείς και δεύτερο - και αυτό έγινε τελικά», είπε αρχικά ο Νίκος Αναστόπουλος δίνοντας το στίγμα του για το χθεσινό ντέρμπι και συνέχισε:


«Ακόμη και έτσι όμως πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός».

Έχει μπροστά του τα ματς Ντνίπρο και ΑΕΚ. Εκεί τι πιστεύετε ότι θα κάνει;

«Ένα - ένα τα ματς ξεχωριστά πρέπει να τα αντιμετωπίσει και έτσι θα κάνει. Η Ντνίπρο έδειξε ότι δεν καμία αχτύπητη ομάδα. Σημαντικό είναι να μπει γρήγορο γκολ - αν γίνει αυτό, θα περάσει πιστεύω»

Οι παίκτες μπορούν να βρουν την χαμένη ψυχολογία τους;

«Μία νίκη χρειάζεται η ομάδα για να πάρει τα πάνω της και πάλι. Μιλάμε για μεγάλους παίκτες, έχουν παίξει σπουδαία ματς και αυτοί από μόνοι τους πρέπει να βρουν την ψυχολογία. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό του. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι μόνο νίκες. Η ψυχολογία σου περνάει σκαμπανεβάσματα».

Η ομάδα έχει δεχτεί σε δύο ματς τρία γκολ σαν αυτογκόλ. Πως το εξηγείτε αυτό;

«Ναι, στην ουσία και στην Ουκρανία σαν αυτογκόλ ήταν τα δύο γκολ που δέχτηκε. Υπάρχει και η κακή στιγμή. Όλη η ουσία είναι μία νίκη, τίποτα άλλο».

Εσείς με την ομάδα σας δίνετε τη δική σας «μάχη» φέτος. Χθες είχατε και μια βαριά ήττα.

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν υπήρχε καμία περίπτωση ο ΟΦΗ να δεχτεί έξι γκολ. Αλλά με 12 παίκτες και τόσα ματς, τι να κάνουν κι οι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα έχει υποστεί απίστευτη ταλαιπωρία φέτος - το ξέρουν όλοι αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι να επιστραφούν οι βαθμοί και να πάρουμε τα δελτία των νέων ποδοσφαιριστών. Διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα η προσπάθειά μας. Κάποιοι από τη διοίκηση και ο κόσμος είναι δίπλα μας, βοηθού, όμως όπως είπα και θα το λέω συνέχεια αν δεν επιστραφούν οι βαθμοί και δεν πάρουμε τα δελτία δεν έχει κανένα νόημα ό,τι κι αν κάνουμε».

Δείτε το γκολ του Αναστόπουλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 29/6 του 1982 όταν ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 2-1, σε αγώνα μπαράζ για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, που είχε διεξαχθεί στο Βόλο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ