2015-02-23 15:20:09
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΕ ΜΕ ΖΕΚΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΤΣΟΡΙ (ΡΗΟΤΟ)
Μετά από "κάλεσμα" του Τσόρι ο Ζέκα βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και οι δυο ποδοσφαιριστές των "αιώνιων" και φίλοι είχαν μια σύντομη συνομιλία.

Η αναμέτρηση της Κυριακής συνοδεύτηκε από την ένταση και το πάθος στην διάρκεια του αγώνα αλλά και τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη του ματς και κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά και στο ημίχρονο με τη φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον Κασάμι.

Υπήρξαν όμως και στιγμές ηρεμίας και συνομιλίας των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων με πιο χαρακτηριστική αυτή των Ζέκα και Τσόρι πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι δυο ομάδες είχαν βγει στον αγωνιστικό χώρο και περίμεναν από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να ξεκινήσει το ματς αλλά υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση, λόγω του συμβάντος με τον Κασάμι.

Τότε ο Τσόρι σηκώθηκε από τον πάγκο του Ολυμπιακού και έκανε κίνηση με το χέρι προς τον Ζέκα να πάει προς το μέρος του. Ο αρχηγός των "πράσινων" πλησίασε τον "μαέστρο" των ερυθρόλευκων και οι δυο τους συνομίλησαν για περίπου μισό λεπτό για την κατάσταση που επικρατούσε χωρίς φυσικά κανείς να ξέρει τι μπορεί να είπαν οι δυο τους ενώ στη συνέχεια ο Αργεντίνος μέσος σκούντηξε φιλικά τον Πορτογάλο για να πάρει θέσει για την έναρξη του ματς.


Οι δυο τους όπως σας έχουμε ενημερώσει διατηρούν και μια φιλική σχέση εκτός γηπέδου καθώς τους συνδέει το νηπιαγωγείο στο οποίο πάνε τα παιδιά τους και τα έχουν πει αρκετές φορές μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ