2015-02-23 17:20:06
Φωτογραφία για Ο ΑΛΟΝΣΟ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...
Μάρτυρες του ατυχήματος του Αλόνσο δήλωσαν, ότι ο Ισπανός είχε χάσει για μερικά λεπτά τις αισθήσεις του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Τελικά το ατύχημα του Αλόνσο δεν ήταν τόσο και τόσο ελαφρύ. Σύμφωνα με μέλη των σωστικών συνεργείων, που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, είχε χάσει ο Ισπανός τις αισθήσεις του και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον για μερικά λεπτά. Ο πιλότος της McLaren-Honda μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας της Βαρκελώνης και αργότερα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις του ήταν ‘’καθαρές’’ και γλίτωσε τελικά με μία διάσειση. Τη Δευτέρα το πρωί έλαβε εξιτήριο και θα λάβει κανονικά μέρος στα τελευταία χειμερινά δοκιμαστικά, που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα στην ίδια πίστα της Βαρκελώνης.

Αγνωστα παραμένουν ακόμη τα αίτια του ατυχήματος, δίνοντας έτσι τροφή για διάφορες εικασίες. Αρχικά έγινε λόγος για δυνατό πλευρικό άνεμο, αργότερα διακινήθηκε το σενάριο, ότι ο Αλόνσο χτυπήθηκε από ρεύμα ή ότι έχασε τις αισθήσεις του από δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Θεωρείται επίσης πιθανόν, να έσπασε ένα κομμάτι της μπροστινής αεροτομής και να μπλοκάρισε το σύστημα διεύθυνσης. Ο Ισπανός πήγαινε με περίπου 150 χλμ./ώρα, όταν βγήκε από τη στροφή 3 της πίστας Circuit de Catalunya και χτύπησε –για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους- σε προστατευτικό τοιχίο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ