2015-02-23 22:22:12
Φωτογραφία για Κατέρρευσε δρόμος στο Βροντάδο! [video]
Το πρώτο φως της ημέρας αναμένουν οι υπεύθυνοι του ΦΟΒ προκειμένου να... εκτιμήσουν το μέγεθος της καταστροφής και να εκτιμήσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν από την κατάρρευση του οδοστρώματος πάνω από το κτίριο του Ομίλου.

Σύμφωνα με τους περίοικους όλα συνέβησαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως είπαν στον «π» πρώτα κατέρρευσε το προστατευτικό τοιχίο και στη συνέχεια το μισό οδόστρωμα. Το ευτύχημα είναι ότι εκείνη την ώρα παρά την αυξημένη κίνηση λόγω επιστροφής των εκδρομέων από τη Βόρεια Χίο, κανένα όχημα ή πεζός δεν διέρχονταν από το σημείο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία διέκοψε κι απαγόρευση τη ροή των οχημάτων από την περιοχή του ΝΟΧ ενώ στο σημείο βρέθηκε λίγο αργότερα ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Στρ. Γδύση, τον πολιτικό προϊστάμενο των ΠΣΕΑ Μ. Ζώα αλλά και τον διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Λ. Παπαλάνη.

Σε ότι αφορά στο κτίριο του ΝΟΧ σημαντική ποσότητα νερού εισέβαλε στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων ενώ το νερό προχώρησε και στις υπόγειες αποθήκες των εγκαταστάσεων.

Μέχρι και αργά το βράδυ η Πυροσβεστική μαζί με τους εθελοντές της «Όμικρον» και τον συντονισμό του Ι. Αρχοντάκη κατέβαλλε προσπάθειες για την απάντηση του νερού που δείχνει να είναι θέμα χρόνου.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ