2015-02-23 23:43:22
Φωτογραφία για Οι Γιαννιώτες γιόρτασαν την Αποκριά με δεκάδες τζαμάλες Κούλουμα στο πάρκο Λιθαρίτσια
Γύρω από τις τζαμάλες που άναψαν σε όλο το Δήμο γλέντησαν οι Γιαννιώτες την... Κυριακή της Αποκριάς, ενώ γιόρτασαν τα Κούλουμα στο πάρκο Λιθαρίτσια σε μια όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, με χορό, κρασί και σαρακοστιανά εδέσματα.

Στις φωτιές, τα Κούλουμα και στις περισσότερες αποκριάτικες εκδηλώσεις, όπως το Καρναβάλι Κατσικάς, συμμετείχαν διασκεδάζοντας μαζί με τους συνδημότες, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Κώστας Γκόγκος, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Με τα Κούλουμα έκλεισε ένας κύκλος δεκαπενθήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργάνωσαν το Πνευματικό Κέντρο και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου, με την ενθουσιώδη συμμετοχή του κόσμου και των πολλών επισκεπτών που βρέθηκαν στην περιοχή μας για το τριήμερο, αναδεικνύοντας τα Γιάννενα σε έναν αγαπημένο προορισμό για όλο το χρόνο.


Υπάρχουν ακόμα οι γειτονιές και κρατάμε τα έθιμα μας

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στα Γιάννενα υπάρχει ακόμα η αίσθηση της γειτονιάς, οι άνθρωποι έρχονται κοντά, κρατάμε τα έθιμα μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας κι ευχήθηκε σε όλους «καλή Σαρακοστή».

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. «Ο κόσμος βγήκε στις φωτιές και τα κούλουμα και πέρασε καλά, γιατί η κοινωνία μας έχει ανάγκη από εκτόνωση», όπως είπε, δίνοντας τα συγχαρητήρια του στο Πνευματικό Κέντρο και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για τις πετυχημένες εκδηλώσεις. 

Για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και κυρίως της νεολαίας, μίλησε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Κώστας Γκόγκος. «Περάσαμε πέντε χρόνια οικονομικής κρίσης κι έχουμε ανάγκη να νιώσουμε αισιοδοξία», είπε ο κ. Γκόγκος, εξάρωντας τη δουλειά των ανθρώπων του Πνευματικού Κέντρου και τις άοκνες προσπάθειες όλων των πολιτιστικών συλλόγων.

«Ο Δήμος και το Πνευματικό Κέντρο είναι αρωγοί στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας. Θα συνεχίσουμε με την ίδια χαρά και ενθουσιασμό», υπογράμμισε από την πλευρά της η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Βάσω Μέγα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ