2015-02-24 17:35:26
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ - Πέφτει ξύλο στη Σούπερ Λίγκα ανάμεσα σε Μαρινάκη και Αλαφούζο
Σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, ότι κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας δέχθηκε επίθεση από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

«Εμένα ο Μαρινάκης που πέταξε ένα ποτήρι νερό! Και μετά μπήκε ένας μπράβος του Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πρόσθεσε: «Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα μετά το ντέρμπι. Δεχθήκαμε επίθεση. Αισθάνομαι και άσχημα που εκθέτω τον εαυτό μου σε τέτοιες δηλώσεις.

Εμένα ο κ.Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Και μετά μπήκε ένας μπράβος του κ.Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ξέρουμε ότι δρουν εγκληματικές οργανώσεις αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μπουν έτσι στη σύσκεψη της Λίγκας και δρουν έτσι. Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Και στο ΣΚΑΙ έχουμε δεχθεί ύβρεις μέχρι και χειροβομβίδες. Και σήμερα είδαμε τι έγινε.

Ζούμε σε μια δημοκρατία. Οι φορείς που αναλαμβάνουν να χειριστούν τέτοια θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη», κατέληξε.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ