2015-02-24 20:15:22
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ Η... «ΣΦΗΝΑ» ΜΑΧΛΑ!
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, απόρησε για το γεγονός ότι τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δεν ήταν το πρώτο θέμα της συνεδρίασης.

Κάτι το οποίο εξέφρασε μάλιστα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και φυσικά ο ισχυρός άντρας του Θρύλου τόνισε και το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει κανείς από τους "πράσινους" να ζητήσει έστω μία συγνώμη για τα αίσχη της Λεωφόρου που παραλίγο να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές!

Προς το τέλος της συνεδρίασης υπήρξε μεγάλη όξυνση στην αίθουσα, ανάμεσα σε Μαχλά και Αλαφούζο, με τον τελευταίο να τονίζει... «εμείς πληρώνουμε, πληρώστε και εσείς» και να παίρνει την απάντησή του από τον Μαχλά «πληρώστε και εσείς», ενώ επανέφερε το θέμα της φορολογίας των εισιτηρίων!

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφέρθηκε στα αίσχη της Λεωφόρου τονίζοντας βήμα-βήμα ό,τι συνέβη και απευθυνόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο είπε: «Το πρωί στην σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης, Καραπαπάς είχαν πει αναλυτικά όλα όσα θα συνέβαιναν, τα στυλό, τις φωτοβολίδες, τα πανό. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη εσείς που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε και ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια.


Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότητα. Ένας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο!

Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους, πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο. Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία που Υπουργών και να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών να πάρεις δάνειο. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο;».

Εκείνη την ώρα παρενέβη και ο Νίκος Μαχλάς και είπε: «Καλά σου λέει και στο λέει στο πρόσωπο σου. Εσύ είσαι ρουφιάνος και πας στα δικαστήρια και τα λες».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ