2015-02-24 23:27:50
Φωτογραφία για Το ΕΛΚ «ξαναχτύπησε»: Ο Τσίπρας έχει πλέον 4 μήνες να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις Σαμαρά
Χαιρετίζει την συμφωνία της Ελλάδας με το Eurogroup σχετικά με τις... προϋποθέσεις για την παράταση του προγράμματος διάσωσης το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) ωστόσο δεν παραλείπει να εκφρασθεί σκληρά κατά της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο πρόεδρός του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, σε γραπτή ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι δεν πρόκειται να πληρώσουν για τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Τσίπρα» και τονίζει ότι «ο κατάλογος των μεταρρυθμίσεων που έχουν εξαγγελθεί δεν μπορεί να είναι ένας ακόμη κατάλογος των κενών υποσχέσεων».

«Οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν δίνουν στον κ. Τσίπρα «λευκή επιταγή. Ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν πλέον τέσσερις μήνες για να αποδείξουν τη βούλησή τους να συνεχίσουν τη μεταρρυθμιστική πορεία που ξεκίνησε από την προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση» καταλήγει ο κ. Βέμπερ. .

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική δήλωση του ΕΛΚ πριν την συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής την περασμένη εβδομάδα, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της ΝΔ καθώς πολλοί κατηγόρησαν την ηγεσία του κόμματος ότι ήταν άκομψα διατυπωμένο. Οι αντιδράσεις έγιναν ακόμη μεγαλύτερες, μετά τα δημοσιεύματα ότι πίσω από εκείνη την ανακοίνωση ήταν ο ΧρύσανθοςΛαζαρίδης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ