2015-02-25 00:44:18
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ ΚΑΙ ΟΙ... ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ TOY
Ενωτική ομιλία από τον Βίτορ Περέιρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη υπήρξε την Τρίτη με τους παίκτες του Ολυμπιακού να δίνουν προς το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση υποσχέσεις... τίτλου και πρόκρισης!

O Πορτογάλος τεχνικός αυτές τις ημέρες επιχειρεί με κάθε τρόπο να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του.

Ο Βίτορ Περέιρα έκανε και ομιλία την Τρίτη τόσο για το ματςτης Λεωφόρου όσο και για το προσεχές παιχνίδι με τη Ντνίπρο.

«Ήταν δύσκολο για εσάς να παίξετε σε ένα τέτοιο ματς. Δουλέψαμε καλά και κάναμε έναν καλύτερο αγώνα σε σχέση με την Ουκρανία και τη Ντνίπρο. Όμως μία φάση άλλαξε το παιχνίδι (το αυτογκόλ του Μασουακού)», υπογράμμισε αρχικά.

Η διαπίστωσή του ήταν πως... «μας λείπει η καλή τύχη. Ήμασταν άτυχοι με τον Παναθηναϊκό, όμως συνεχίζουμε διότι έχουμε μπροστά μας τη Ντνίπρο και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό να γυρίσουμε την σε βάρος μας κατάσταση. Πρέπει να έχουμε καλή ψυχολογία και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Να κοιτάζουμε κάθε ματς χωριστά. Πιστεύω σε εσάς και το πιστεύω ειλικρινά πως στο τέλος θα καταφέρουμε όλα όσα θέλουμε».


Οι παίκτες από την πλευρά τους υποσχέθηκαν και προς τον Βίτορ Περέιρα αλλά και προς την διοίκηση και τον πρόεδρο του Θρύλου πως θα κάνουν τα πάντα για τον τίτλο αλλά και για την διεκδίκηση της πρόκρισης κόντρα στη Ντνίπρο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αντιληφθεί πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης αλλά και πως θα πρέπει να λειτουργήσουν από εδώ και πέρα προκειμένου να ανακάμψουν πλήρως.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ