2015-02-25 21:16:24
Φωτογραφία για Η Λαγκάρντ απαντάει στο ερώτημα αν φταίει η Ευρώπη ή η Ελλάδα
Μια εμφάνιση-έκπληξη έκανε η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ και απάντησε σε κρίσιμα ερωτήματα Η κα Λαγκάρντ βρέθηκε στην εκπομπή The Daily Show του γνωστού Αμερικανού κωμικού John Stewart και απάντησε σε ένα ερώτημα που... απασχολεί πολύ κόσμο.

Ο John Stewart τη ρώτησε «Ποιος φταίει; Η Ελλάδα ή η Γερμανία;» με την Γαλλίδα να παραμένει σταθερή στη διπλωματική της θέση και να απαντάει «Δεν είναι διαμάχη μιας χώρας με άλλη».

Οταν ο διάσημος κωμικός τη ρώτησε «Ποιος έκανε πίσω; Η Ελλάδα ή η Γερμανία» η επικεφαλής του ΔΝΤ ανέφερε ότι το ζήτημα είναι πιο περίπλοκο.

«Οι περισσότερες χώρες λένε ότι δάνεισαν χρήματα στην Ελλάδα και έτσι είναι. Η Γερμανία ως η μεγαλύτερη οικονομία δάνεισε τα περισσότερα, αλλά χρήματα έδωσαν και μικρότερες χώρες όπως η Μάλτα» σημείωσε η Κριστίν Λαγκάρντ.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ επισήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις τονίζοντας ότι έχει γίνει πρόοδος, αλλά χρειάζονται κι άλλες προσπάθειες, κυρίως κατά της διαφθοράς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ