2015-02-25 21:26:08
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...»
Η Ντνίπρο πρέπει να κάνει το παιχνίδι της στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και να μην... επαναπαυτεί στη διαφύλαξη του 2-0 του πρώτου αγώνα, σύμφωνα με τον Μίρον Μάρκεβιτς.

Καθόλου εφησυχασμένος δεν εμφανίστηκε ο προπονητής των Ουκρανών μετά τη νίκη της Ντνίπρο επί του Ολυμπιακού εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης. Ο Ουκρανός τεχνικός, που είχε αποκλείσει τους ερυθρόλευκους ως προπονητής της Μέταλιστ, τόνισε την ανάγκη να μην αρκεστεί η ομάδα του στην άμυνα.

«Δεν έχει σημασία ό,τι έγινε όταν ήμουν στη Μέταλιστ. Τώρα οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές, αλλά δεν μας εξασφαλίζει τίποτα το 2-0. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παίξουμε με στόχο να διαφυλάξουμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του παίζει πολύ επιθετικά και αν μπούμε στον αγώνα έχοντας το μυαλό μας μόνο στην άμυνα, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Όσο για το αν περιμένει την ομάδα του βελτιωμένη σε σχέση με το πρόσωπο που παρουσίασε την περασμένη Πέμπτη, είπε: «Δεν ξέρω αν θα είμαστε σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας σε σχέση με το πρώτο μας παιχνίδι στην Ουκρανία και μετά την προετοιμασία μας στην Τουρκία. Ο χρόνος θα δείξει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μα μη φοβηθούμε και να παίξουμε το παιχνίδι μας».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ