2015-02-25 23:52:41
Φωτογραφία για Ο Μπενίτες θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό εξαιτίας των επεισοδίων στη Λεωφόρο!
Τρομοκρατημένος από τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» εμφανίστηκε ο... Χόρχε Μπενίτες και δήλωσε ότι έδωσε ήδη εντολή στον μάνατζέρ του να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του το καλοκαίρι.

Ο Παραγουανός επιθετικός εμφανώς ενοχλημένος από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Παραγουάης και εξέφρασε την επιθυμία να μη συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας.

«Φοβάσαι μην τραυματιστείς. Οι φωτοβολίδες περνούν δίπλα από τους παίκτες. Αυτό δεν είναι καλό ούτε για τον παίκτη, ούτε για την οικογένειά του. Όλα αυτά δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο» τόνισε αρχικά ο Μπενίτες και στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον του «Η αλήθεια είναι περίπλοκη. Μιλάω με τον μάνατζέρ μου για να μου βρει μία άλλη ομάδα για να αγωνιστώ. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, το ίδιο γίνεται σε κάθε παιχνίδι».

Δηλώσεις μάλιστα έκανε και ο εκπρόσωπος του παίκτη Ντιέγο Σεράτι χαρακτηρίζοντας ντροπή τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ψάχνοντας παράλληλα μία λύση για το συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που έχει ο παίκτης του με την ομάδα του Πειραιά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ