2015-02-26 14:46:41
Φωτογραφία για Ουρές στο ΙΚΑ ... για να ανανεώσουν τα βιβλιάρια υγείας
Ούτε αν ... μοίραζαν λεφτά στο ΙΚΑ, δε θα συγκεντρωνόταν η λαοθάλασσα που καλούνται να αντιμετωπίσουν ως και αυτή την ώρα οι υπάλληλοι, τόσο στο ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο όσο και στην οδό Αγίου Μηνά.

Από το πρωί, πλήθος κόσμου με τα βιβλιάρια Υγείας ανα χείρας, έσπευσαν στα ΙΚΑ προκειμένου να ανανεώσουν τα βιβλιάριά τους, διαπιστώνοντας ότι η διαδικασία δεν έγινε ηλεκτρονικά, όπως είχε ανακοινωθεί.

Η ψηφιακά αναλφάβητη Ελλάδα "απαιτεί" τους ασφαλισμένους να μεταβούν στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ για να ανανεώσουν τα βιβλιάριά τους, παρατείνοντας την ασφαλιστική τους ικανότητα, ενώ την ίδια στιγμή, τον τεράστιο όγκο δουλειάς καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ... μετρημένοι στα δάχτυλα υπάλληλοι!

Μάλιστα, αν και κανονικά, στις 14.00 οι υπάλληλοι θα σχολούσαν, οι ασφαλισμένοι "αγριεμένοι" κράτησαν στα γραφεία τους υπαλλήλους μέχρι να εξυπηρετηθούν!

Μάλιστα, όπως είπε στο Cretalive, ένας από τους ... ταλαίπωρους ασφαλισμένους, το πρωί μετέβη πρώτο στο ΙΚΑ Εσταυρωμένου όπου συνάντησε μια τεράστια ουρά. Έφυγε για το ΙΚΑ Αγίου Μηνά, υπολογίζοντας ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα εκεί, ωστόσο φτάνοντας αντίκρυσε ... ακόμη μεγαλύτερη ουρά, καθώς οι υπάλληλοι που εξυπηρετούν, ως και αυτή την ώρα, είναι μόλις δύο!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ