2015-02-26 17:16:02
Φωτογραφία για Η συγγνώμη αναγνώστριας μετά από καταγγελία...
Αγαπητό tromaktiko,

Αναφορικά με την από 11-2-2015 καταγγελία μου για την εταιρία Μαρμαρίδης θέλω ευθύς εξ’ αρχής να ζητήσω συγγνώμη από την εταιρία για όσα έγραψα και ισχυρίσθηκα εις βάρος τους τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και τα οποία τα έγραψα λόγω σύγχυσης, ανυπομονησίας, παρεξήγησης, μπερδέματος, βιασύνης και ενώ βρισκόμουν σε κατάσταση ψυχικού βρασμού και αδικαιολόγητου τελικά εκνευρισμού εξαιτίας του ότι δεν λυνόταν άμεσα το πρόβλημα

του καναπέ.

Η πραγματική αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική. Όταν διαπίστωσα ότι έτριζε ο δεύτερος καναπές που μου έδωσε η εταιρία σε αντικατάσταση του πρώτου και πήρα τηλέφωνο στην εταιρία αυτό που μου είπαν ήταν ότι δεν μπορούσαν να στείλουν άμεσα στην Πάτρα κάποιον τεχνικό και ότι με την πρώτη ευκαιρία-δρομολόγιο θα ερχόταν κάποιος τεχνικός να δει το πρόβλημα. Πράγματι τελικά ήρθε μετά από κάποιο διάστημα τεχνικός της εταιρίας στο σπίτι μου και αντικατέστησε για δεύτερη φορά το σαλόνι ολόκληρο με ολοκαίνουργιο 3θέσιο και 2θέσιο καναπέ αντί μιας απλής επιδιόρθωσης όπως περίμενα και φυσικά δεν υπάρχει πια κανένα απολύτως πρόβλημα
. Τα όσα είπα στην προηγούμενη ανάρτησή μου ότι ταλαιπωρήθηκα από την εταιρία, ότι ο ένας με έδινε στον άλλο… ότι κρυβόντουσαν σαν παιδάκια... ότι μετά από 4 μήνες ένας υπάλληλος μου είπε να μην τους ξαναπάρω τηλέφωνο και ότι ήταν να κάνουν το έκαναν αφού μου άλλαξαν τον πρώτο καναπέ, ότι μετά από ένα σημείο όταν καταλάβαιναν ποια είμαι με έβαζαν στην αναμονή, μου λέγανε δεν είναι ο υπεύθυνος εδώ κλπ., δεν ισχύουν στην πραγματικότητα, δεν είναι αληθινά γιατί δεν συνέβησαν ποτέ.

Το ότι άργησε κάπως ο τεχνικός να έρθει οφειλόταν στο πρόγραμμα και στα δρομολόγια της εταιρίας για τα οποία με είχαν ενημερώσει επανειλημμένως. Εγώ δεν είχα την υπομονή να περιμένω και να καταλάβω τα όσα μου έλεγαν, γι’ αυτό χωρίς να το σκεφτώ έγραψα την καταγγελία μου αυτή.

Δεν έχω κανένα παράπονο από την εταιρία Μαρμαρίδης. Η αλήθεια είναι ότι με εξυπηρέτησαν και με το παραπάνω στην περίπτωση αυτή. Έχω αγοράσει και στο παρελθόν έπιπλα από την εταιρία και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη και τη συνιστώ και σε άλλους.

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ