2015-02-26 19:14:22
Φωτογραφία για Την Τρίτη η συνέχεια της υπόθεσης της 16χρονης Στέλλας - Τι είπαν οι νοσηλεύτριες
Με τις καταθέσεις δύο νοσηλευτριών συνεχίστηκε σήμερα η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη Οι δύο μάρτυρες στάθηκαν στο τι ακριβώς έγινε όταν η 16χρονη πέρασε τις πύλες του νοσοκομείου.

Απαντώντας στις ερωτήσεις τόνισαν ότι έκαναν αυτό που επιβάλλει και απαιτείται η αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών μέθης.

Εκείνο όμως που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν το γεγονός ότι και οι δύο νοσηλεύτριες χαρακτήρισαν το περιστατικό ως σύνηθες, όμως όπως επιβάλλεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις να ενημερώνονται τόσο οι γονείς του ανηλίκου όσο και οι αστυνομικές αρχές, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Μετά την κατάθεση των νοσηλευτριών ακολούθησε η μαρτυρία μιας συμμαθήτριάς της.

Η φίλη της 16χρονης Στέλλας υπογράμμισε ότι ήταν μια καλή μαθήτρια, με υψηλούς στόχους και ήταν ένα λογικό, συνεσταλμένο και πολύ προσγειωμένο παιδί.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν η Στέλλα γνώριζε τον κατηγορούμενο ανήλικο που θα δικαστεί τον Μάρτιο, απάντησε ότι τον γνώριζε και του είχε εμπιστοσύνη

Η δίκη διεκόπη για σήμερα και θα συνεχιστεί την Τρίτη στις 9:30 το πρωί.

Εν τω μεταξύ ο πατέρας της 16χρονης κοπέλας μιλώντας στο protothema.gr διεμήνυσε ότι δε θα ησυχάσει αν δε δικαιωθεί η μνήμη της κόρης του και αν δεν τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονται για το ότι η Στέλλα έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ