2015-02-26 20:50:03
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
Για την τραυματική εμπειρία που είχε στη Λεωφόρο, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Τζίμι Ντουρμάζ στη Σουηδία.

«Πρέπει να γίνει κάτι, προτού σκοτωθεί κάποιος», προειδοποίησε.

Σοκαρισμένος με τα επεισόδια του ντέρμπι, αλλά και ανήσυχος αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, εμφανίστηκε ο Ντουρμάζ μιλώντας στον τύπο της πατρίδας του με αφορμή όσα έλαβαν χώρα στη Λεωφόρο.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού περιγράφει τα γεγονότα στο “expressen.se”, όπως τα βίωσε, με τις ρίψεις αντικειμένων -κάποια εκ των οποίων τα δέχθηκε και ο ίδιος-, την εισβολή οπαδών, αλλά και την διακοπή του πρωταθλήματος έως ότου να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να βρεθεί μια λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Στάθηκα στο κέντρο του γηπέδου την ώρα που μπήκαν μέσα οι οπαδοί. Σε αυτή την κατάσταση, υπάρχουν δυο επιλογές. Είτε μένεις και προσπαθείς να προστατευτεί είτε τρέχεις γρήγορα στη φυσούνα για να προστατευτείς. Μέσα εκεί, είχαμε την προστασία της αστυνομίας. Χτυπήθηκα από αναπτήρες στο πρόσωπο. Το ματς τινάχθηκε στον αέρα, τελικά ξεκίνησε και το χάος συνεχίστηκε.


Ήταν μια καταστροφή. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα παίζαμε τον αγώνα, αλλά φαίνεται ότι υπερβαίνει τους κανονισμούς. Ένας από τους συμπαίκτες μου κάηκε στο χέρι μέσα στο γήπεδο. Εγώ χτυπήθηκα στο κεφάλι από φωτοβολίδες που πετάχτηκαν. Σε νορμάλ συνθήκες, θα μας έριχναν μπουκαλάκια με νερό, αλλά τώρα ήταν αρρωστημένο. Έπεφταν αναπτήρες, μεταλλικά αντικείμενα και καρέκλες.

Ενημερωθήκαμε στην προπόνηση για την αναστολή. Μας είπαν ότι μπορεί να κρατήσει 2-3 εβδομάδες, αλλά κανείς δεν ξέρει σίγουρα ακόμα. Θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να γίνει κάτι, προτού σκοτωθεί κάποιος. Είναι επικίνδυνο. Υπάρχουν αυτοί που θα υποφέρουν περισσότερο αν μας συμβεί κάτι. Είναι οι οικογένειάς μας, κάποιοι έχουν παιδιά και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ