2015-02-26 23:07:13
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΟΥ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ!
Η άμυνα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάλαγα, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Χαρούμενοι που απαρτίζουμε μέρος της ιστορίας» είπε για τα 500 ευρωπαϊκά ματς του Θρύλου.

Έτοιμος για μια ακόμη νίκη στο Top 16 της Ευρωλίγκας είναι ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αυριανής αναμέτρησης στο ΣΕΦ, όπου επισήμανε πως καθοριστικό παράγοντα θα παίξει η άμυνα των ερυθρόλευκων.

Παράλληλα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε χαρούμενος για τις επιστροφές των Αγραβάνη – Παπαπέτρου, ενώ στάθηκε και στη συνεχή βελτίωση των παικτών του. Τέλος, σχολιάζοντας τα 500 ματς στην Ευρώπη που συμπληρώνει την Παρασκευή ο Ολυμπιακός, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός πως αποτελεί μέρος της ιστορίας της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ πως σε ακόμη ένα παιχνίδι η άμυνα μας είναι αυτή που θα πρέπει να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό τον τομέα», είπε για το ματς.


Σε ερώτηση για την επανένταξη των Αγραβάνη και Παπαπέτρου στην ομάδα, αλλά και την ομαλή προσαρμογή του Τσαϊρέλη, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως «το να μπαίνουν παίκτες από τραυματισμό ή νέοι παίκτες στο ρόστερ είναι κάτι που απαιτεί χρόνο και ομαλή προσαρμογή. Χρειάζεται χρόνος και ο στόχος είναι να μην χαλάσει ο ρυθμός των υπολοίπων ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλή ένταξη των παικτών στο ρόστερ».

Για την απόκτηση του Κιριλένκο από την ΤΣΣΚΑ: «Η μεταγραφή του Κιριλένκο σε μια ομάδα που θεωρείται φαβορί, της δίνει ακόμη περισσότερο τον τίτλο του φαβορί. Γενικά εμείς θέλουμε όσο περνάνε οι μήνες, να βελτιωνόμαστε συνέχεια, όσο βελτιώνεσαι θα φτάσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όταν θα έρθουν οι τελικοί θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για την βελτίωση της ομάδας από την στιγμή που ανέλαβε: «Σίγουρα παίζουμε παιχνίδι που έχουμε δείξει ότι η ομάδα ανεβαίνει. Ασφαλώς υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, γιατί καμία ομάδα δεν έχει διάρκεια στο τοπ επίπεδο σε τόσο υψηλούς ρυθμούς. Με τον καιρό όμως, βελτιώνεται στην ομάδα ο τρόπος που μπορείς να κερδίσεις τα παιχνίδια. Υπάρχουν κρίσιμα σημεία στα παιχνίδια του πως κερδίζεις τα παιχνίδια, πως αμύνεσαι, πως επιτίθεσαι, σε αυτά τα κομμάτια συνεχώς βελτιωνόμαστε».

Για τα 500 παιχνίδια που συμπληρώνει ο Ολυμπιακός σε Κύπελλο Πρωταθλητριών και Ευρωλίγκα: «Όταν παίζεις 500 ευρωπαϊκά παιχνίδια και συνεχίζεις μια τόσο μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη, αυτό αν μη τι άλλο προκαλεί δέος. Είμαστε χαρούμενοι που απαρτίζουμε και εμείς μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού και είμαστε μέλη αυτής της μεγάλης ομάδας».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ