2015-02-28 01:14:05
Φωτογραφία για Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΑΔΡΙΤΗ...
Κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος για τον Ολυμπιακό και την τεράστια ιστορία του, είχε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στον επετειακό χαρακτήρα της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα, όπως επίσης και στην σημειολογική αξία των βραβεύσεων των παικτών που σημάδεψαν την ιστορία των ερυθρόλευκων στο πέρασμα της δεκαετίας του 1960.

«Το σημερινό παιχνίδι ως προς το αγωνιστικό είναι σημαντικό ξεκίνημα δευτέρου γύρου. Ξεκινάμε με νίκη είμαστε πρώτοι, έγιναν «διπλά» στον όμιλό μας εκπλήξεις που ανακατεύουν τον όμιλο, εμείς συνεχίζουμε.

Ως προς τη σημασία της επετείου η νίκη είναι πολύ σημαντική. Τιμήσαμε πολύ σημαντικούς παίκτες στην ιστορία μας» ήταν η αρχική τοποθέτηση του προέδρου της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, για να προσθέσει:

«Είναι ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο και δεν είναι τώρα στο γήπεδο. Κάποιοι ξεκίνησαν να έρχονται τη δεκαετία του 1990, όπως κι εμείς. Πρέπει οι νέες γενιές να μαθαίνουν τι έχει προηγηθεί.


Για το πλεονέκτημα πηγαίνουμε. Οι παίκτες όταν μπαίνουν μέσα δεν σκέφτονται αυτά. Πάντα όταν έχουν προηγηθεί μία διακοπή, τα θεωρητικά πιο εύκολα είναι τα πιο επικίνδυνα και μπορείς να πάθεις ζημιά.

Δεν είχαμε μπει δυνατά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 1/10 τρίποντα. Στην ανάπαυλα, νομίζω ότι τους μίλησε σωστά ο κόουτς και μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το ματς. Διάβασαν τις αδυναμίες του αντιπάλου και μπήκαν πιο σωστά».

Ερωτηθείς για την συμπεριφορά του κόσμου και την «ενεργό συμμετοχή» του στα ματς, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε:

«Ο κόσμος πλέον έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι όταν κολλάει η ομάδα να βοηθάει πάρα πολύ. Όσο για τη βράβευση του ημιχρόνου ήταν μια ωραία βραδιά ιστορική βραδιά.

Τη Μαδρίτη σκέφτομαι! Μου έχουν πει να μη μιλάω για Μαδρίτη, όσο είμαστε στη φάση να μπούμε στα προημιτελικά».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ