2015-02-28 00:59:07
Φωτογραφία για Ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ θα κάνει ζάμπλουτο ο Δώνης;
Οι φήμες αναφέρουν ότι ο Έλληνας προπονητής δε θα πάει μόνος του στη Σαουδική Αραβία Ο Γιώργος Δώνης έκανε το deal της ζωής του, όπως πρώτος σας αποκάλυψε ο SportDog, υπογράφοντας συμβόλαιο-μαμούθ με την Αλ Χιλάλ. Η συμφωνία του Έλληνα τεχνικού με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προβλέπει αποδοχές 3 εκατομμυρίων δολαρίων (!) για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Έλληνας τεχνικός θα ταξιδέψει για την αραβική χερσόνησο μαζί με τους μόνιμους συνεργάτες του Μένταν, Αγγελίνα, Μαλλιαρίτση και Γεωργίτσα, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον να τον ακολουθήσει και κάποιος ποδοσφαιριστής από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 45χρονος κόουτς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με αρκετούς παίκτες που έχει δουλέψει στην καριέρα του και φημολογείται ότι δεν θα αργήσει να κάνει την πρώτη του μεταγραφή από τη Σούπερ Λίγκα στη νέα του ομάδα.

Ο πρώτος υποψήφιος φέρεται να είναι ο Σαρλ Ιτάνζ, ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Έλληνας τεχνικός. Ο Δώνης ήταν αυτός που τον Δεκέμβριο του 2010 τον έφερε στον Ατρόμητο από την Καβάλα και μετά κίνησε γη και ουρανό για να τον πάρει και στην επόμενη ομάδα του, τον ΠΑΟΚ.


Ο Καμερουνέζος πορτιέρο είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Δικέφαλο και ο Δώνης σίγουρα θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες στη Σαουδική Αραβία για να του προσφέρει μια θέση στο ρόστερ της Αλ Χιλάλ και η διοίκηση της ομάδας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Ο Ιτάνζ, άλλωστε, έχει καλό όνομα στο εξωτερικό, αφού παίζει στην εθνική Καμερούν ενώ έχει σημαντική παρουσία στη γαλλική Λανς και πέρασμα από την Αγγλία και τη Λίβερπουλ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ