2015-02-28 04:28:06
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!: Αφηνιασμένο κριάρι επιτέθηκε και σκότωσε ηλικιωμένη γυναίκα την ώρα που προσπαθούσε να το ταΐσει
Πραγματικά πρόκειται για ένα από τα απίστευτα περιστατικά που... σημειώθηκε χθες το πρωί και έχει προκαλέσει σοκ στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, μια ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από ένα κριάρι, την ώρα που προσπαθούσε να φροντίσει και να ταίσει τα ζώα της στην αυλή του σπιτιού της.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Πλατάνι του Ρίου Πατρών.

Όπως αναφέρουν πηγές στο tempo24.gr, η άτυχη 80χρονη όπως κάθε πρωί πήγε να ταίσει τα οικόσιτα ζώα που έχει στην οικία της, όμως δέχθηκε την επίθεση από το κριάρι.

Η γυναίκα δεν μπόρεσε να σταθεί όρθια και έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτη. Μόλις το αφηνιασμένο ζώο είδε την ηλικιωμένη με τα αίματα, τότε της επιτέθηκε με ακόμα περισσότερη δύναμη με τα κέρατά του, προκαλώντας της, όπως τελικά απεδείχθη και θανατηφόρα τραύματα.

Η άτυχη ηλικιωμένη εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία και διερευνά το περιστατικό, αν και όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο… κριάρι ως υπαίτιο του θανάτου της γυναίκας!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ