2015-03-01 22:48:13
Φωτογραφία για Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ... ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Κι άλλες νίκες με τον Ολυμπιακό, κι άλλα τρόπαια για τον ίδιο, θέλει ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα έρθουν επιτυχίες.

Ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας φέτος αλλά και πέρσι, τον εαυτό του και την επιθυμία του να κερδίζει συνεχώς, ενώ στάθηκε και στη σημασία της άμυνας.

«Σημαίνει τα πάντα. Η άμυνα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο παιχνίδι και επίσης οδηγεί και στην καλύτερη επίθεση, οπότε, ο προπονητής μας θέλει από την αρχή να παίζουμε άμυνα από τον πρώτο καιρό που ήρθε εδώ, και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς», ήταν η αρχική του τοποθέτηση για το πόσο σημαντική είναι η άμυνα.

Για το ότι βγήκε καλύτερος αμυντικός πέρσι: «Είναι κάτι που δεν περίμενα πέρσι. Εντάξει πίστευα ότι έπαιζα πολύ καλή άμυνα αλλά δεν πίστευα ότι ήμουν και ο καλύτερος αμυντικός. Μου το έδωσαν το βραβείο σε μένα οποτε αυτό ήταν μεγάλη τιμή οπότε, περιμένω να δείτε ακόμα πιο πολλά πράγματα από μένα».


Για το αν είναι κίνητρο για αυτόν να κρατήσει στο βραβείο και φέτος: «Ξέρω πως η άμυνα είναι από τα καλύτερα στοιχεία μου και το βραβείο αυτό είναι κάτι που θέλω να κρατήσω για όσο καιρό παίζω, οπότε, πρέπει να συνεχίσω να προσφέρω και πάνω απ’ όλα θέλω να κερδίζω».

Για τα ματς με την Ρεάλ και τον αποκλεισμό από το Final 4 της Μαδρίτης: «Πιστεύω ότι χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι, όχι εξαιτίας κάποιων τακτικών θεμάτων αλλά απλά μείναμε από... καύσιμα. Οπότε αυτήν την χρονιά αυτό είναι κάτι που θέλουμε να βελτιώσουμε και το δουλεύουμε αυτό σε κάθε προπόνηση μας. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις».

Για την χρονιά που διανύουμε: «Πρώτα από όλα χρειάζεται υπομονή. Είναι ένας μεγάλος χρόνος με πολλά παιχνίδια. Δεν γίνεται να παίζεις καλά σε κάθε ματς. Και αυτό που πρέπει είναι να προσέχεις το κορμί σου και να προσπαθείς να δώσεις στον εαυτό σου τον... χρόνο που χρειάζεται για να παίξεις καλά. Μπορεί να παίζεις καλά στην αρχή, αλλά πρέπει να παίζεις καλά και στο τέλος. Πρέπει να βρεις τον χρόνο που πρέπει να παίξεις καλά για να βγάλεις όλη την ενέργεια σου.

Από την στιγμή που είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα από την αρχή και δυσκολεύουμε κάθε αντίπαλο και μας νιώθει ως απειλή τότε πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Δείτε το θέμα που αφορά τον Ολυμπιακό από το 15:00 έως το 18:50 στο παρακάτω βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ