2015-03-02 19:19:28
Φωτογραφία για Στο Υπουργείο Εργασίας τα Hondos, για χρέη προς τους εργαζόμενους
Αγαπητό Tromaktiko,

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 13:30, πραγματοποιείται τριμερής συνάντηση... στο Υπουργείο Εργασίας Και Κοινωνικής Ασφάλισης (στην οδό Σταδίου 29, 105 59, Αθήνα, Αττικής) για το διακανονισμό των δεδουλευμένων και λοιπών οφειλόμενων προς το προσωπικό των Hondos Palace (καταστήματα Πατησίων, Ιπποκράτους, Ν.Ιωνίας).

Τη συνάντηση αιτήθηκαν οι επίσχοντες εργαζόμενοι μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί η διοίκηση των Hondos Palace που ανήκουν στον όμιλο των Hondos Center και βρίσκονται υπό την διοίκηση των κ. Στέφανου Κωστούλα του Γεωργίου - Σωτήριου Χόντου του Γεωργίου, μετά την διάσπαση της Εταιρίας το 2005 σε 5 αυτοτελείς επιχειρήσεις. 

Εκτός από τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και έχουν ήδη ενημερωθεί για τη συνάντηση, πραγματοποιείται κάλεσμα και στους υπόλοιπους απλήρωτους εργαζόμενους που τους οφείλονται μισθοί (έως και 15 μηνών), ένσημα ή αποζημιώσει, να παραβρεθούν και αυτοί στη συνάντηση (για να καταγραφούν). Μία συνάντηση που σκοπό έχει, το διακανονισμό όλων των χρεών προς το ανθρώπινο δυναμικό και το μέλλον της επιχείρησης Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ