2015-03-02 19:27:50
Φωτογραφία για Ρίχνει τους τόνους ο Κοέλιο: Καμία απόπειρα ανατροπής Τσίπρα
Ο Πέδρο Πάσος Κοέλιο μετά την ένταση που υπήρξε με την Ελλάδα και τον... Αλέξη Τσίπρα επιχείρησε την Δευτέρα μέσω δηλώσεων του να... κατεβάσει τους τόνους.

«Δεν πρόκειται να παίξω μια παρτίδα πινγκ-πονγκ με τον Έλληνα πρωθυπουργό» ανέφερε ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους. «Απλώς γνωστοποίησα μέσω διπλωματικών καναλιών το σάστισμά μου για τις κατηγορίες που εκστόμισε ο κ. Τσίπρας», είπε ο Πορτογάλος Πρωθυπουργός.

Όπως εξήγησε, η θέση της κυβέρνησης της Πορτογαλίας μεταφέρθηκε στις υπηρεσίες του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και στις υπηρεσίες του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Ο κ. Κοέλιο τόνισε ακόμη ότι «Η Πορτογαλία συνεργάστηκε με πολύ εποικοδομητικό τρόπο με τους εταίρους της στην Ευρωζώνη προκειμένου να καταλήξουμε σε μια συμφωνία που θα επέτρεπε στην Ελλάδα να ζητήσει την παράταση του προγράμματος βοήθειας. Τα γεγονός ότι επιμείναμε, όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στην ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να εκδηλώσει με σαφήνεια την πρόθεσή της να τηρήσει τις δεσμεύσεις της δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως μια απόπειρα ανατροπής του (Αλέξη Τσίπρα) ή μια συνωμοσία εναντίον του», πρόσθεσε ο ηγέτης της πορτογαλικής συντηρητικής κυβέρνησης συνασπισμού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ