2015-03-03 06:22:06
Φωτογραφία για Ρωσία: Αμοιβή 3 εκατ. για πληροφορίες της δολοφονίας Νεμτσόφ
Περίπου 3 εκατ. ρούβλια προσφέρει η Επιτροπή Έρευνας της Ρωσίας σε όποιον... μπορεί να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Μπόρις Νεμτσόφ, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Επιτροπής.

«Οι επιχειρησιακές ομάδες που διεξάγουν την στήριξη της ποινικής έρευνας (της δολοφονίας του Νεμτσόφ) είναι έτοιμες να πληρώσουν μια αμοιβή 3 εκατομμυρίων ρουβλίων για πληροφορίες που είναι πολύτιμες στην έρευνα», αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Έρευνας, η οποία δηλώνει ότι εγγυάται την ανωνυμία σε όσους δώσουν πληροφορίες.

Νωρίτερα σήμερα η Επιτροπή Έρευνας ανακοίνωσε ότι αναζητεί μάρτυρες της δολοφονίας και εξετάζει διαφορετικές θεωρίες για τα κίνητρα, όπως και την πιθανότητα εκτέλεσης ενός συμβολαίου θανάτου.

Την ίδια στιγμή μια αστυνομική πηγή είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο LifeNews ότι οι αρχές αναζητούν «έναν άνδρα ύψους 1,70-1,75, με κανονικό σωματότυπο και κοντά μαύρα μαλλιά.

Φορούσε μπλε τζιν και ένα καφέ πουλόβερ».

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, δύο αυτόπτες μάρτυρες – κλειδιά έδωσαν την συγκεκριμένη περιγραφή του ανθρώπου που εκτέλεσε τον Μπόρις Νεμτσόφ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ