2015-03-03 10:10:06
Φωτογραφία για “ΒΟΜΒΑ” Μαχλά στο ΔΣ της Λίγκας! Τους έκανε άνω κάτω...
Ο εκπρόσωπος της κρητικής ομάδας στο συμβούλιο της Superleague τους έκανε άνω κάτω!Όπως αναφέρει το soccerplus.gr, για πιθανή αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα έκανε λόγο ο Νίκος Μαχλάς στο ΔΣ της Super League

O ΟΦΗ ζήτησε να οριστεί ο αγώνας με τον Ατρόμητο και να του επιστραφούν οι τέσσερις βαθμοί που του αφαιρέθηκαν με την από 29/1 απόφαση λόγω οφειλών στους Ζόρντι και Χόρχε Λόπεζ κατόπιν απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και αφότου οι δύο ποδοσφαιριστές κίνησαν τη διαδικασια της ενεργοποίησης ποινών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus o Ν. Μαχλάς προκειμένου να πείσει τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού φέρεται να είπε ότι αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα δεν έχει νόημα να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται ο ΟΦΗ. Θα αποχωρήσει και μια τέτοια κίνηση θα βλάψει και τη Σούπερ Λίγκα.

Η νομική σύμβουλος του Παναθηναϊκού Αθ. Μπαλωμένου αναρωτήθηκε αν η Super League πρέπει να υπαναχωρήσει από μια απόφαση που έχει ήδη ληφθεί αλλά δεν έχει επικυρωθεί από το ΔΣ ή πρέπει να την αλλάξει.


 Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία.

Δέκα ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ της μη άρσης της απόφασης για την επιβολή ποινής. Ο Ατρόμητος και η Βέροια ψήφισαν «λευκό», ενώ υπέρ της πρότασης του ψήφισε ο ίδιος και ο Εργοτέλης. Απουσίαζαν Παναιτωλικός και Πλατανιάς.

Πλέον ο ΟΦΗ θα προσφύγει εκ νέου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η οποία την προηγούμενη φορά δήλωσε αναρμόδια διότι η απόφαση αφαίρεσης βαθμών και μη ορισμού αγώνα ήταν του προέδρου της Super League και όχι του ΔΣ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ