2015-03-03 15:14:07
Φωτογραφία για ΑΝ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΗΤΑΝ Ο ΦΛΟΡΕΝΤΙΝΟ ΠΕΡΕΘ...
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, σε συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε τις δικές του εισηγήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση της Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτοντας ποιους παίκτες θ΄ αγόραζε αν... ήταν ο πρόεδρος των «γκαλάκτικος».

Ο 51χρονος πρώην μέσος των Καστιγιάνων αποτελεί αξιοσέβαστη προσωπικότητα στις τάξεις του ισπανικού συλλόγου και πάντα οι δημοσιογράφοι ρωτούν τη γνώμη του για τις εξελίξεις στους «μερένχες». Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ, για το επόμενο καλοκαίρι, ήδη συζητάται, με τον Μίτσελ να διατυπώνει την άποψή του για το ποιους ποδοσφαιριστές θ΄ αγόραζε αν ήταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και της Σεβίλλης στην ιστοσελίδα του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο (gianlucadimarzio.com):

«Ο Αλβάρο Μοράτα είναι μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη και το καλό για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πώς μπορεί να τον πάρει πίσω το καλοκαίρι που έρχεται. Ναι μεν έχει δώσει χρήματα η Γιουβέντους (20 εκατομμύρια ευρώ), αλλά υπάρχει ρήτρα επιστροφής στη Μαδρίτη. 


Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν φοβήθηκε να φύγει από τη Ρεάλ και να κυνηγήσει τις φιλοδοξίες του στο εξωτερικό και μάλιστα σε μία τόσο απαιτητική ομάδα, όπως η Γιουβέντους. 

Παίζει σε υψηλό επίπεδο και με κάνει υπερήφανο. Κάνει φοβερά πράγματα. Άρχισε τη σεζόν ως αλλαγή του Γιορέντε, μα τώρα είναι στο ίδιο επίπεδο. 

Αν ήμουν ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα τον έφερνα πίσω. Επίσης, θ΄ αγόραζα τον Πολ Πογκμπά. Συνδυάζει ποιότητα και φυσική δύναμη. Είναι μοναδικός».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ