2015-03-03 23:21:06
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
ΟΤρία μέλη των τεχνικών επιτελείων της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού παρέλαβαν χθες τα πτυχία προπονητών στην εκδήλωση απονομής των διπλωμάτων της Σχολής Προπονητών Γ' Κατηγορίας που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την ΚΟΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τρία μέλη των τεχνικών επιτελείων της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού παρέλαβαν χθες τα πτυχία προπονητών στην εκδήλωση απονομής των διπλωμάτων της Σχολής Προπονητών Γ' Κατηγορίας που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την ΚΟΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι τρεις ερυθρόλευκοι προπονητές από την Ακαδημία πόλο του Ολυμπιακού που παρέλαβαν τα πτυχία τους είναι οι εξής: Αθανάσιος Πλατανίτης, Ιωάννης Μπενόπουλος και Κωνσταντίνος Χατζηδάκης.

Διαθεσόπουλος: «Η αρτιότερη σχολή που έγινε ποτέ»

«Ηθοποιός σημαίνει φως. Έτσι και προπονητής σημαίνει φως, γιατί μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στους αθλητές του
. Είναι μία αλυσίδα, με τη σχέση προπονητή- παικτών να είναι σαφώς σημαντική» είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Είναι μια ωραία στιγμή,τριακόσιοι σαρανταένα νέοι προπονητές σε όλα τα αθλήματά μας και ως επί το πλείστον πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες μας και παιδιά που έχουν περάσει από το χώρο μας. Ήταν ένα όνειρο της τελευταίας δεκαετίας και μας γεμίζει χαρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε. Ήταν η καλύτερη και αρτιότερη σχολή που έγινε, όπως ομολογήθηκε και από τους παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να είναι χρήσιμοι προπονητές για το χώρο μας και να έχουν καλή σταδιοδρομία και καριέρα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ