2015-03-04 10:01:06
Φωτογραφία για Αστρολογικές προβλέψεις 4/03 - 8/03
H πρώτη εβδομάδα ενός μήνα συναρπαστικών γεγονότων ξεκινά με το ελπιδοφόρο τρίγωνο που σχηματίζει ο τυχερός Δίας με τον απρόβλεπτο Ουρανό και συνδυάζει την επέκταση με την αλλαγή  Σε προσωπικό επίπεδο ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και τα ζώδια του αέρα Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες. Οι μέρες χαρακτηρίζονται από την υπερβολή του Δία και τη δυσκολία στην επικοινωνία.

Στις 4 και 5 του μήνα η Αφροδίτη παίρνει τη σκυτάλη και δημιουργεί ένα ερωτικό μενού μέσω της αρμονικής συμμετοχής του Πλούτωνα που φέρνει ξαφνικούς έρωτες, πάθος και αποκαλύψεις.

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 5 του μήνα στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων με την αρμονική συμμετοχή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πρόκειται για ένα λαμπερό φεγγάρι που θα ευνοήσει πρωτίστως τα ζώδια του νερού Ιχθείς, Καρκίνους, Σκορπιούς και τα ζώδια της Γης Αιγόκερους, Ταύρους και Παρθένους

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου η ζωή μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα και πικάντικη. Ο Μάρτιος κατέφθασε και οι πλανητικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν πρόκειται να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα. Είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις την εβδομάδα αυτή για το μέλλον της επαγγελματικής σου καριέρας. Με τις ικανότητες που έχεις, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Το Σ/Κ να αποφύγεις τις οικονομικές δοσοληψίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά και με τους φίλους σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη στους Ιχθείς επηρεάζει θετικά τις κοινωνικές επαφές. Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις που έχεις αφήσει τελευταία. Οι δικοί σου θα στηρίξουν τις επιλογές σου. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου, αλλά και να αναδειχθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί  εύκολα να οδηγηθείς  σε  ρήξη με το σύντροφό σου. Τα πράγματα για εσένα μέσα στην εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολα κυρίως εάν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις ορισμένα ζητήματα στο μυαλό σου. Κάποια προβλήματα με την οικογένειά σου θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Μην αφήσεις εκκρεμότητες για αργότερα και μην δώσεις χώρο στην αναβλητικότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα απρόσμενα γεγονότα πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, άλλαξε τακτική για να βρεις κάτι σταθερό. Κινήσου έξυπνα και διπλωματικά, και θα τα καταφέρεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις το “νερό στο αυλάκι” σχετικά με κάποια επαγγελματική σου υπόθεση που σε απασχολεί από καιρό, και αυτό θα σου δώσει απίστευτη χαρά. Στα οικονομικά σου πρέπει να φανείς συγκρατημένος όσον αφορά στις δαπάνες σου.

ΛΕΩΝ

Τα αισθηματικά σου μπορούν να βελτιωθούν εάν  δείξεις περισσότερη προσοχή από την συνήθη αυτή την εβδομάδα και να μην κάνεις πράγματα, που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Στα επαγγελματικά σου να έχεις υπομονή και επιμονή και τα μάτια σου ανοιχτά για να αδράξεις τις ευκαιρίες που δεν θα λείψουν. Τα οικονομικά σου έχουν πάρει την ανιούσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αλόγιστες δαπάνες για να δείξεις την υπεροχή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα ευνοούν τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να ζήσεις στιγμές ευτυχίας! Στον επαγγελματικό στίβο υπάρχει το ενδεχόμενο να έχεις συγκρούσεις με τους συνεργάτες σου. Κινήσου δυναμικά και με τη σύνεση που σε διακατέχει και θα καταφέρεις να τις αποφύγεις. Τα οικονομικά σου θα σημειώσουν μία ελαφρά άνοδο που θα σε βοηθήσει να αναπτερώσεις το ηθικό σου. Να είσαι προσεκτικός στην υγεία σου και στην καθημερινότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Το  πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέα ξεκινήματα σε ερωτικό επίπεδο και σου χαρίζει μία έντονη διάθεση ερωτικού παιχνιδιού. Στα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν πολλά θέματα. Προσπάθησε να είσαι προσεκτικός στα οικονομικά σου. Μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Σκορπιών θα οδηγηθείς σε πελάγη ευτυχίας. Στον επαγγελματικό στίβο κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα.  Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να αδράξεις τις αρκετές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να αναρριχηθείς. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην είσπραξη χρημάτων που περιμένεις. Να αποφύγεις όσο μπορείς τον εκνευρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείς να περάσεις μία ήρεμη και ευχάριστη εβδομάδα χωρίς πολλές έννοιες. Εσύ που είσαι χωρίς σχέση, θα έχεις κάποιες κατακτήσεις μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα ανανεώσουν την διάθεσή σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σου επιβάλει ένα αυστηρό πρόγραμμα στον επαγγελματικό τομέα που ίσως σε κουράσει. Στα οικονομικά σου θα σημειώσουν μία άνοδο που θα σου επιτρέψει να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά ευνοϊκά είναι τα άστρα για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις  μοναδικές στιγμές πάθους με το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε μία παθιασμένη σχέση. Η καθημερινότητα θα είναι πιεστική και οι υποχρεώσεις σου θα είναι τόσο πολλές και θα χρειαστεί να κάνεις πιο σκληρό το  πρόγραμμα σου ώστε να μπορέσεις ανταπεξέλθεις. Μην κάνεις κατάχρηση των οικονομικών και θα τα δεις πολύ γρήγορα να βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτικά και οικονομικά θέματα σε απασχολούν  και σε ωθούν να επανεξετάσεις την στάση σου απέναντι σε γεγονότα, ανθρώπους και κυρίως, απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό. Μην εκθέτεις την υγεία σου σε καταστάσεις που μπορεί να την βλάψουν ή να οδηγήσουν τις αντοχές σου στα όριά τους. Την Πέμπτη η Πανσέληνος στους Ιχθείς προβληματίζεσαι με τα  οικονομικά σου συμφέροντα, ωστόσο επιβάλλεται να παραμείνεις ρεαλιστής και να μην παρασυρθείς από την υπερβολική αισιοδοξία σου.

ΙΧΘΥΣ

Την Πέμπτη η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου σε επηρεάζει θετικά. Καινούργιες προοπτικές σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα. Θα επιτύχεις με ευκολία τους στόχους σου. Είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και πρέπει να εκμεταλλευτείς την εύνοια του πλανητικού σκηνικού. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου θα βελτιωθούν, αλλά και εσύ με τη συμπεριφορά σου θα πρέπει να συμβάλεις στην αύξηση της ποιότητας της ζωής σου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ