2015-03-04 11:50:06
Φωτογραφία για Καταθέσεις φωτιά για τον ΘΑΝΑΤΟ της 16χρονης Στέλλας - Οι απαντήσεις για την τραγωδία που πάγωσε το πανελλήνιο!
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης ακροαματικής διαδικασίας, κατέθεσε και ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου Με καταθέσεις από τους μάρτυρες - ειδικευόμενους γιατρούς που είχαν βάρδια μαζί με έναν εκ των κατηγορούμενων συνάδελφό τους τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο τον Απρίλη του 2011 συνεχίστηκε η δίκη για τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής πολύωρης ακροαματικής διαδικασίας, που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ, κατέθεσε και ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου μεταφέρθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου η 16χρονη Στέλλα, καθώς επίσης ο ιδιοκτήτης κλαμπ, στο οποίο βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της επίμαχης νύχτας η Στέλλα Ακουμιανάκη με τους δύο νεαρούς κατηγορούμενους και μία φίλη της άτυχης ανήλικης.

Οι δύο ειδικευόμενοι υποστήριξαν -στην 5ωρη κατάθεση τους- πως ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται στη δηλητηρίαση που υπέστη εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει και ότι οι ίδιοι και οι συνάδελφοί τους έκαναν ό,τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.


Αρχικά κατέθεσε ο ένας εκ των τριών ειδικευομένων που είχαν 24ωρη εφημερία τη νύχτα εκείνη. Ο μάρτυρας ανέφερε πως όταν έφτασε η Στέλλα Ακουμιανάκη στις 04.30 τα ξημερώματα ήταν στο «εφημερίο» όπου και αναπαυόταν και το περιστατικό παρέλαβε ο κατηγορούμενος συνάδελφος του ο οποίος, σύμφωνα με τον μάρτυρα, ακολούθησε ό,τι ακριβώς προβλέπεται σε περιπτώσεις οξείας μέθης.

Ο μάρτυρας επισήμανε πως στις 06.15 που κατέβηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών είδε την Ακουμιανάκη από κοντά, αλλά δεν παρατήρησε κάτι ανησυχητικό αφού, όπως είπε, η κοπέλα ανέπνεε κανονικά και ήταν σε θέση ανάνηψης ώστε αν κάνει εμετό να μην πάθει αναρρόφηση. Ο ίδιος υποστήριξε πως η ποσότητα του αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν τέτοια που εκ των υστέρων πιστεύει ότι η κοπέλα δύσκολα θα ζούσε.

Στη χθεσινή ημέρα κατέθεσε και μια φίλη της Στέλλας Ακουμιανάκη που περιέγραψε τη φίλη της ως «μια συνεσταλμένη κοπέλα» που εμπιστεύονταν τον ανήλικο κατηγορούμενο. Επίσης κατέθεσε και ο υπεύθυνος μπαρ στο οποίο είχαν βρεθεί τα δύο αγόρια με την Στέλλα που ανέφερε πως έμειναν σε αυτό 30 λεπτά και κατανάλωσαν ένα ποτό και μια μπύρα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ