2015-03-04 20:25:07
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ... «ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΟ!
Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στην απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ξανά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών τουλάχιστον γι'αυτή την αγωνιστική, ενώ δε μπορεί ν'αποκλειστεί ότι και για τις επόμενες αγωνιστικές θα ισχύσει το ίδιο.

Τι σημαίνει αυτό; 

Αν και δεν υπάρχει για την ώρα κάποια επίσημη ενημέρωση, στον Παναθηναϊκό λένε πως η τιμωρία τους θα ισχύσει κανονικά από αυτή την αγωνιστική, οπότε θα... ξεχρεώσουν την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας τους σε αγώνα που καμία ομάδα δε θα έχει κόσμο στο γήπεδό της! 

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων έγινε αυτόματα μία, και αυτή η μία να δούμε αν θα ισχύσει μόνο γι'αυτούς ή και πάλι για όλους! 

Περιμένουμε φυσικά και το αποτέλεσμα της έφεσής τους, που θα γελάσει κάθε πικραμένος αν γίνει κανένα... περίεργο με επιστροφή βαθμών ή μείωση χρηματικού προστίμου... Ποτέ μη λες ποτέ, αφού όλοι ξέρουμε τι έγινε με την απόφαση για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στο ΑΣΕΑΔ!

Κατά τ'άλλα, η football league που πέφτει το ξύλο της αρκούδας σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, συνεχίζεται κανονικότατα και με κόσμο στις εξέδρες! 

Ας περιμένουμε και τα... επίσημα όμως και τότε θα πούμε περισσότερα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ