2023-09-09 18:00:03
Φωτογραφία για Ντέπυ Γκολεμά: «Ξαφνικά άρχισαν οι μισές εκπομπές να τα βάζουν με τις άλλες μισές»

Για την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, εκείνη που έρχεται, αλλά και τα reality που θα μειωθούν, μίλησε μεταξύ άλλων η Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στις δέκα».

«Εμένα αυτό που με ενόχλησε πέρσι και πιστεύω ότι μπορεί να μην το δούμε φέτος, είναι αυτή η εσωστρέφεια και αυτό το πράγμα που έγινε ο ένας να τα ρίχνει στον άλλον.

Ο Γρηγόρης εναντίον του Νίκου, ο Νίκος εναντίον της Φαίης. Λέω τυχαία ονόματα, αλλά ξαφνικά άρχισαν οι μισές εκπομπές να τα βάζουν με τις άλλες μισές. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι πριν καν δουν έναν παρουσιαστή και θα μιλήσω για τον κ. Κουτσόπουλο, έπεσαν όλοι πάνω του να τον φάνε, λες και έχει κανείς το δικαίωμα να λέει σε ένα κανάλι ποιον θα διαλέξει για παρουσιαστή. Είναι αδιανόητα πράγματα αυτά, είναι τρέλα.

Αυτά συμβαίνουν γιατί προφανώς δεν θέλουν να δουλέψουν. Είναι πολύ εύκολο να κάνεις σχόλιο και κριτική, να νομίζεις ότι κάνεις κριτική,  γιατί αυτή δεν είναι κριτική, παρά να βρίσκεις θέματα, να κάνεις εκπομπή με θεματολογία. Η πιο εύκολη λύση είναι να βάλουμε κάποιον κάτω και να του αλλάξουμε τα φώτα», τόνισε η τηλεκριτικός.

«Αυτό που με εντυπωσιάζει και γελάω, είναι ότι πάντα θα φταίνε τα σκηνικά, ότι πάντα αλλάζεις το πάνελ, δηλαδή οι περισσότεροι έχουν πετάξει όλους κι έχουν πάρει άλλους και πάντα φταίει το κανάλι και ποτέ ο παρουσιαστής. Δεν μπορείς να εισπράττεις την επιτυχία και στην αποτυχία να μένεις απ’ έξω», πρόσθεσε.

Για τα νούμερα τηλεθέασης, αν καθορίζουν εκπομπές ή αν τις αλλάζουν, απάντησε: «Τα νούμερα καθορίζουν τη ζωή των ανθρώπων που δουλεύουν. Τα νούμερα δεν πρέπει να τα βλέπετε, δεν πρέπει να είναι εις γνώσην όλων των ανθρώπων, γιατί καθορίζουν την ψυχολογία τους, το πώς θα φερθούν στη δουλειά, το αν θα έχουν δουλειά. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χάσει τη δουλειά τους επειδή έκαναν χαμηλά νούμερα. Αυτό δεν σημαίνει πάντα ότι μια εκπομπή είναι κακή επειδή κάνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Η ιδιωτική τηλεόραση είναι μία βιομηχανία, χρήματα θέλει να παίρνει, έτσι τους χρησιμοποιεί τους ανθρώπους, γι αυτό θα έπρεπε τα νούμερα να είναι για εσωτερική κατανάλωση».

Για τα reality και αν τη φετινή σεζόν θα είναι σε πρώτο πλάνο, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσος καταιγισμός όσος πέρσι. Αντίθετα φέτος έχουμε τη χρονιά των τηλεπαιχνιδιών. Κάνουμε ένα διάλειμμα να ξεκουραστούν κι αυτά κι εμείς. Στο μεταξύ πόσους celebrities να βρεις; Κάνουμε celebrity ανθρώπους που ούτε θα το περίμεναν.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ