2015-03-04 23:18:13
Φωτογραφία για ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ... ΤΕΛΟΣ Ο ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ;
Στο πολύ πιθανό σενάριο... απόσυρσής του από τους αγωνιστικούς χώρους το προσεχές καλοκαίρι αναφέρθηκε ο Αντρέι Κιριλένκο.

Ο «ΑΚ-47», ο οποίος επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ερωτηθείς για τους φετινούς στόχους της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού στο ΤΟΡ-16 προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «championat.com» τόνισε ότι η τρέχουσα σεζόν πιθανότατα θα είναι και η τελευταία για τον ίδιο στα παρκέ:

«Αυτή η χρονιά είναι πιθανότατα η τελευταία μου. Ίσως, όμως, να είμαι σε θέση να αγωνιστώ για έναν ακόμα χρόνο. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Οι πιθανότητες είναι 50-50, αυτή τη στιγμή. Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου. Δεν ξέρω πως θα ολοκληρωθεί η χρονιά. Έχουμε μπροστά μας τρεις σημαντικούς μήνες! Ας πούμε, λοιπόν, ότι έχω βάλει έναν συγκεκριμένο στόχο και δεν θέλω να ξεφύγω από αυτόν. Να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Ο Ρώσος αστέρας αναφέρθηκε στον Δημήτρη Ιτούδη και προχώρησε σε συγκρίσεις με τους προκατόχους του Έλληνα τεχνικού:


«Ο Ιτούδης μού θυμίζει τον Ντέιβιντ Μπλατ ωστόσο δίνει περισσότερη σημασία στη λεπτομέρεια. Για τους παίκτες, αυτό ίσως είναι βαρετό όμως παραδέχομαι τον κόουτς σε αυτό το κομμάτι! Ο κόουτς δίνει έμφαση στο τεχνικό κομμάτι και στη ψυχολογία ενώ η επικοινωνία του με τους παίκτες είναι εξαιρετική! Έχει την ικανότητα να βγάζει από πάνω μας την ένταση».

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα. Ποια η άποψη του Κιριλένκο;

«Η δουλειά του Τύπου είναι να κάνει προβλέψεις, εκτιμήσεις και να καταθέτει γνώμες. Η απόκτηση ενός παίκτη σε ένα ομαδικό σπορ όπως το μπάσκετ ίσως να αυξάνει τις πιθανότητες μιας ομάδας, όμως δεν την καθιστά αυτόματα φαβορί. Ειδικά σε ένα Final Four. Σε μονό παιχνίδι, η... σταχτοπούτα μπορεί να κερδίσει το φαβορί».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ