2015-03-05 14:15:55
Φωτογραφία για Η Μαρκογιαννάκης προκαλεί την Έλενα Ακρίτα - Για πιο λόγο εμπλέκει τον πρώην Υπουργό;
Την ώρα που οι έρευνες για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη παραμένουν άκαρπες, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης δίνει νέα συνέντευξη για την πολύκροτη υπόθεση Μιλώντας στον SUPER FM 89.6 ο πρώην βουλευτής Χανίων είπε μεταξύ άλλων πως ήδη ετοιμάζει επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ενώ θα απευθυνθεί και στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός σχολιάζοντας την στάση της Έλενας Ακρίτα σημείωσε πως, από την ώρα που σιωπά «ενώ την έχω προκαλέσει βγαίνοντας σε διάφορα ΜΜΕ πρέπει να βγει και να μιλήσει».

Σημείωσε δε πως αυτό που είπε η κα Ακρίτα το έκανε μόνο για λόγους δημοσιότητας την οποία κάλεσε για μια ακόμη φορά να πει όσα γνωρίζει. Αναφερόμενος στο τηλεφώνημα του ο κ. Μαρκογιαννάκης επανέλαβε πως, η παρέμβαση προς τον διευθυντή αφορούσε σπουδαστή της σχολής από τα Χανιά, που είχε διωχθεί από το δωμάτιο της σχολής γιατί είχε ζωγραφίσει την Κρήτη στο χώρο που διέμενε.


Αξίζει πάντως να επισημανθεί πως ο Χανιώτης πολιτικός, δεν θέλησε να αναφερθεί στον αν γνωρίζει για το αν υπάρχουν άλλες παρεμβάσεις από συναδέλφους του, στη συγκεκριμένη σχολή.

Λίγη ώρα αργότερα ο πρ.Βουλευτής Χανίων απέστειλε  αναφορά αίτηση στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Ιωαννίνων και επιστολή προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Σε αυτήν μεταξύ άλλων τονίζει: ''Από τη στιγμή που έχετε γίνει αποδέκτης μιας τόσο σοβαρής καταγγελίας και με δεδομένο τον θόρυβο που έχει προκληθεί, εκτιμώ ότι πρέπει, ανεξάρτητα από το εάν τα καταγγελλόμενα συνιστούν ποινικό αδίκημα ή όχι, ταχύτατα να δοθεί εντολή η έρευνα

που γίνεται γύρω από την εξαφάνιση του μαθητή, να στραφεί και προς την κατεύθυνση διερεύνησης της παραπάνω καταγγελίας της κ. Ακρίτα''.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ