2015-03-05 15:24:09
Φωτογραφία για Πούτιν: Ζήτησε επίσπευση των ερευνών για τη δολοφονία Νεμτσόφ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν συμμετείχε στις εργασίες της σύσκεψης του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας για να απαιτήσει από τα όργανα της τάξεως να βελτιώσουν ριζικά τη λειτουργία τους.

"Η πιο σοβαρή προσοχή πρέπει να δοθεί στα ακουστά εγκλήματα, που μεταξύ άλλων έχουν τους πολιτικούς λόγους ", ανέφερε ο επικεφαλής του κράτους μιλώντας στη σύσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών.

"Πρέπει επιτέλους να απαλλάσσουμε τη Ρωσία από τη ντροπή και τις τραγωδίες, όμοιες με εκείνη που ζήσαμε πρόσφατα και είδαμε, εννοώ τη θρασύτατη δολοφονία του Μπορίς Νεμτσόφ στο κέντρο της πρωτεύουσας ", τόνισε ο Πούτιν.

Ο Βλαδίμιρ Πουτιν απαίτησε από το Υπουργείο Εσωτερικών να αυξήσει το επίπεδο της ανάκρισης των εγκλημάτων. "Το 2015 πρέπει να ενισχύσουμε την εργασία σε όλους τους κύριους τομείς, πρωτίστως να αυξήσουμε το επίπεδο της ανάκρισης των εγκλημάτων, τόσο νέων, όσο και παλαιών ", τόνισε ο επικεφαλής του κράτους μιλώντας στη σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών.


Κατά τη γνώμη του, "εδώ, πράγματι, χρειάζεται μια ριζική αλλαγή, μια νέα ποιότητα εργασίας των οργάνων του Υπουργείου Εσωτερικών και όλου του συστήματος της δημόσιας τάξης ".

Ο πρόεδρος της Ρωσίας κάλεσε το Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσικής Ομσοπονδίας άμεσα να αντιδράσει στις ενέργειες των εξτρεμιστών που προ ετοιμάζονται και ο στόχος των οποίων είναι το χτύπημα στις συνταγματικές βάσεις της χώρας. "Είναι σημαντικό άμεσα να αντιδρούμε σε οποιαδήποτε μηνύματα για τις ενέργειες των εξτρεμιστών που ετοιμάζονται και να γίνεται σχετική προληπτική εργασία ιδιαίτερα στο νεανικό περιβάλλον ", δήλωσε ο επικεφαλής του κράτους στη σύσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Πούτιν παραδέχτηκε ότι η άνοδος του αριθμού των εξτρεμιστικών ενεργειών κατά 15% προκαλεί σοβαρή ανησυχία. "Οι εξτρεμιστές δηλητηριάζουν την κοινωνία με το δηλητήριο του μαχόμενου εθνικισμού, με την μισαλλοδοξία και την επίθεση», τόνισε ο πρόεδρος. «Πού μπορεί να οδηγήσει κάτι τέτοιο, γνωρίζουμε καλά έχοντας παράδειγμα της γειτονικής χώρας, της Ουκρανίας ".

Ο Πούτιν τόνισε ότι πέρσι αναγνωρίστηκαν ως εξτρεμιστικές οκτώ οργανώσεις, καθώς και ενισχύθηκε η ευθύνη για τις εκκλήσεις προς εξτρεμισμό και για την χρηματοδότηση του εξτρεμισμού. "Οι ενέργειες των εξτρεμιστών γίνονται όλο και πιο εξελισγμένες», επέστησε την προσοχή ο επικεφαλής του κράτους.

«Αντιμετωπίζουμε και τις προσπάθειες να χρησιμοποιήσουν τις λεγόμενες χρωματιστές τεχνολογίες, από τη διοργάνωση των παράνομων διαδηλώσεων στους δρόμους μέχρι την απροκάλυπτη προπαγάνδα του μίσους στις κοινωνικές δικτυώσεις. Ο στόχος είναι φανερός, να προκαλέσουν την αστική σύγκρουση, να χτυπήσουν τις συνταγματικές βάσεις του κράτους μας, την ανεξαρτησία μας σε τελική ανάλυση ".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ