2015-03-05 17:01:19
Φωτογραφία για O Σαμαράς ξεσπάθωνε και ο Καραμανλής αποχώρησε - Τι συνέβη;
Δεν θα γίνει δεύτερο συνέδριο όπως όλα δείχνουν στη Νέα Δημοκρατία Ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τόνισε ότι όποιος θέλει να τεθεί θέμα ηγεσίας να το πει τώρα.

Απάντηση προς το παρόν δεν έλαβε, αν και είναι δεδομένο ότι... κάτι παίζει με αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που ίσως να σκέφτονται και αυτό το ενδεχόμενο.

Ωστόσο, ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε να αποχωρήσει από την αίθουσα της Γερουσίας, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, που άνοιξε την συνεδρίαση.

Κίνηση που σημαίνει κάτι ή απλώς τυχαίο γεγονός; Θα το δείξει μάλλον η ιστορία, που προβλέπεται με ιδιαίτερες συγκινήσεις το επόμενο διάστημα... Πάντως οι ομιλίες συνεχίζονται με αρκετά στελέχη να θέλουν να τοποθετηθούν για το παρόν και το μέλλον του κόμματος.

Εξάλλου μέχρι στιγμή η αντιπολιτευτική δράση της ΝΔ κρίνεται τουλάχιστον ανεπαρκής, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους έχει φέρει θετικά αποτελέσματα και τρομερή απήχηση στον κόσμο. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρομακτικό προβάδισμα έναντι της ΝΔ, που φτάνει ακόμα και στις 22 μονάδες! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ