2015-03-05 20:48:02
Φωτογραφία για «Η ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ»
Ο προπονητής των Κορασίδων Α' του Θρύλου αναφέρεται στην αναμέτρηση με τον Σαρωνικό στην Αίγινα και στους στόχους του ερυθρόλευκου τμήματος

Με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία των Κορασίδων Α' του Ολυμπιακού ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Σαρωνικό. Οι ερυθρόλευκες έχουν κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο F4 της ΕΣΠΕΔΑ αφού στο πρώτο ματς επικράτησαν με 3-0 σετ (25-20, 25-17, 25-19) και θέλουν μια ακόμα επικράτηση για να σφραγίσουν το εισιτήριο. Το Σάββατο στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΕΠΑΛ Αίγινας και εφόσον ο Ολυμπιακός κερδίσει θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για το F4. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί τρίτο ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (8/3) στο Ρέντη στις 12:00.

Ο προπονητής των Κορασίδων Α' και παράλληλα βοηθός προπονητή στην ομάδα Γυναικών του Θρύλου, Σπύρος Σαραντίτης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Σαρωνικό αλλά και στους στόχους του τμήματος:


Αναλυτικά ο Σπύρος Σαραντίτης δήλωσε στο osfp.gr «Το Σάββατο θα παίξουμε σε ένα γήπεδο μικρό, θα έχει κόσμο και δεν είναι συνηθισμένα τα κορίτσια να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις. Όχι ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά μας ενδιαφέρει με το καλό να το περάσουμε και πιστεύω ότι θα περάσουμε. Αν όχι την Κυριακή θα παίξουμε πάλι με την ίδια ομάδα για να είμαστε στο Final 4 της Ε.Σ.ΠΕ.ΔΑ.. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό γιατί θέλουμε να χτίζουμε αλλά κυριολεκτικά. Σιγά σιγά και όχι στα λόγια με πράξεις και με έργα. Θέλουμε φέτος να είμαστε στο Final 4 της Ε.Σ.ΠΕ.ΔΑ θέλουμε και να βγούμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ούτως η άλλως θα κάνουμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια και αν συνδυάσουμε και τα δυο θα είναι ιδανικά και μια αρχή για τις επόμενες χρονιές όπου ο Ολυμπιακός θα είναι πραγματικά πρωταγωνιστής. Αν κάνεις τα πράγματα βήμα βήμα και σκαλοπάτι σκαλοπάτι η κάθε διάκριση έχει τη σημασία της. Και για μας στην παρούσα φάση είναι κάτι σημαντικό και έτσι το βλέπουμε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Video Zoom (30X zoom): AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Video Zoom (30X zoom): AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ