2015-03-05 21:24:15
Φωτογραφία για ΑΜΝΗΣΙΑ... 20ΕΤΙΑΣ Ο ΑΛΟΝΣΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!
Μετά το ατύχημα στη Βαρκελώνη ο Alonso δεν μπορούσε να θυμηθεί τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα με χτύπημα στο κεφάλι υπάρχει μια διαδικασία που ακολουθούν οι γιατροί και περιλαμβάνει κάποιες βασικές ερωτήσεις. Πως σε λένε; Τι κάνεις; Με λένε Fernando οδηγώ καρτ και θέλω να γίνω πιλότος στη Formula1 απάντησε ο Alonso όταν βρήκε τις αισθήσεις του, μετά το ατύχημα που είχε στη Βαρκελώνη.

Μπορεί να ακούγεται αστεία η απάντηση τώρα που ξέρουμε ότι όλα είναι καλά, ωστόσο τότε κανένας από τους γιατρούς και όσους ήταν εκεί δεν γέλασε. Η σύγκρουση δημιούργησε πρόβλημα στη μνήμη του Alonso που τον άφησε 20 χρόνια πίσω στο 1995.

Δεν θυμόταν ούτε το ντεμπούτο του στη Minardi το 2001, ούτε τους δυο του τίτλους με τη Renault στην Formula1 το 2005 και 2006, ούτε τα τέσσερα Champions League της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρεάλ, το 1998, 2000, 2002 και 2004.


Μια εβδομάδα μετά ο Ισπανός οδηγός ανέρρωσε πλήρως και αν και θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 15 Μαρτίου στην Αυστραλία, έχει αρχίσει ήδη την εντατική προπόνηση με τη ματιά του ήδη στον δεύτερο αγώνα που θα γίνει στις 29 Μαρτίου στη Μαλαισία.

Σύμφωνα με δήλωση του Dr Rafael Blesa, διευθυντή του νευρολογικού τμήματος του νοσοκομείου Sant Pau στη Βαρκελώνη «όλα τα τεστ που του κάναμε βγήκαν καλά και δείχνουν ότι δεν έπαθε καμία ζημιά. Σε αυτή την περίπτωση, ο εγκέφαλος του είναι εντελώς άθικτος, ακριβώς όπως ήταν και πριν το ατύχημα».

Όπως δήλωσε σε συνέχεια ο γιατρός, «αυτό που έγινε με την απώλεια μνήμης είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού τέτοιου είδους ατυχήματα προκαλούν πρόβλημα σε κάποιους νευρώνες και δεν λειτουργούν, με συνέπεια ο εγκέφαλος να αναζητά μνήμη αλλά χωρίς αποτέλεσμα». 

Αν και ο Fernando Alonso θα χάσει τον πρώτο αγώνα το θετικό είναι ότι είναι καλά και έτοιμος να επιστρέψει στο μονοθέσιο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ