2015-03-05 21:21:35
Φωτογραφία για Δυτ. Ελλάδα: Θέμα ημερών ‘’σαρωτικές’’ αλλαγές σε διοικήσεις Νοσοκομείων, Οργανισμών και ΠΕΑΚ
Δημοσιεύθηκαν τα Φύλλα Εφημερίδας της Κυβερνήσεως(ΦΕΚ) με τα οποία... κατανέμονται συγκεκριμένες αρμοδιότητες στους Υπουργούς της Νέας Κυβέρνησης.

Ως εκ τούτου είναι θέμα χρόνου, όπως όλα δείχνουν, ευρύτατες αλλαγές στα πρόσωπα των διοικήσεων κρατικών φορέων και οργανισμών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

Κυβερνητικά στελέχη έχουν δηλώσει ότι η επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τα Διοικητικά Συμβούλια δεν θα γίνει με κομματικά κριτήρια, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως θα ισχύσει τελικά στην πράξη.

Εκτός από την αλλαγή του κ. Διδασκάλου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, της οποίας ο ρόλος θα είναι πλέον υποβαθμισμένος, σαρωτικές αλλαγές προσώπων θα υπάρξουν στα Νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδος (Ρίου, ‘’Αγίου Ανδρέα’’, Αιγίου, Αγρινίου- Μεσολογγίου, Πύργου, ‘’Θώρακος’’, ‘’Καραμανδανείου’’), ’όπως υπήρξε και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, στην οποία Διοικητής τοποθετήθηκε ο γνωστός γιατρός του ‘’Αγίου Ανδρέα’’, Γιώργος Γιαννόπουλου


Σαρωτικές αλλαγές αναμένονται και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, που λειτουργεί με τη μορφή της Α.Ε., οι μετοχές της οποίας έχουν εκχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ

Τέλος, αλλάζει άμεσα η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, αλλά και όλων των αθλητικών κέντρων της χώρας, κάτι που είναι στην κορυφή της ατζέντας του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Το patrastimes.gr επικοινώνησε με το αρμόδιο Υπουργείο, από όπου και ελέχθη πως ‘’η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ της Πάτρας θα είχε αντικατασταθεί, αν εάν δεν προέκυπταν σημαντικότερα ζητήματα, όπως η βία στα γήπεδα’’.

Επιπλέον τονίστηκε πως, ‘’η αλλαγή Διοίκησης στο εν λόγω Ν.Π.Δ.Δ. είναι θέμα λίγων ημερών’’, αφού όπως αναφέρθηκε πιο πάνω δημοσιεύθηκε και το αντίστοιχο ΦΕΚ, με αριθμό φύλλου 297, την 27/2/2015, βάσει του οποίου ο αρμόδιος Υπουργός κ. Κοντονής έχει επιμεριστεί συγκεκριμένες αρμοδιότηττες και άρα μπορεί να προχωρήσει στις ως άνω αλλαγές.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Futuristic 8 Cydget: Cydia theme new
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Futuristic 8 Cydget: Cydia theme new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ