2015-03-06 00:28:02
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ : ΦΤΑΙΕΙ Η... ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑ(Ρ)ΤΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!
Eντάξει, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάπου ήττα ο Παναθηναϊκός και να μην φταίει ΚΑΙ κάποιος άλλος εκτός απ'αυτούς, το έχουμε πλέον... εμπεδώσει! 

Αντί να δουν τι έγινε και η Μπαρτσελόνα έκανε την... πρώτη της νίκη στο Top 16 εκτός έδρας, αντί να δουν το 4-0 που τους έχει κάνει η Μπαρτσελόνα φέτος (το σερί φτάνει στο... 8-0) ψάχνουν να ρίξουν ευθύνες και στη διαιτησία! 

Τα πράσινα ΜΜΕ, -όχι όλα πάντως- μιλάνε για τη χαμένη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα για την δεύτερη θέση, που πλέον δείχνει μακρινό όνειρο Ας δούμε τι λένε για την Μπά(ρ)τσα στο ΟΑΚΑ : 

leoforos.gr : ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ!

Η κακή διαιτησία και οι λανθασμένες επιλογές οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα με 81-77 από τη Μπαρτσελόνα.

prasinanea.gr : Έχασε την ευκαιρία

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελόνα (77-81), ηττήθηκε για 4η φορά την φετινή σεζόν από τους Καταλανούς και πλέον δυσκόλεψε αρκετά η κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλο.

Η παράδοση που έχει δημιουργήσει η Μπαρτσελόνα εις βάρος του Παναθηναϊκού μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ κέρδισε για τέταρτη φορά φέτος και όγδοη συνεχόμενη το "τριφύλλι", αποκτώντας σαφές προβάδισμα τόσο για την τρίτη όσο και για τη δεύτερη θέση του ομίλου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ