2015-03-06 11:43:03
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ... ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ «ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ» ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ
Ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου στο ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή σχεδιάζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξαιτίας της αφαίρεσης τριών βαθμών στο πρωτάθλημα και όσων συμβαίνουν γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για την Ευρωλίγκα μεταξύ του "τριφυλλιού" και της Μπαρτσελόνα οι οπαδοί των "πρασίνων" σήκωσαν πανό που έγραφε: «Ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται. Ειρηνική συγκέντρωση στη Λεωφόρο την Κυριακή στις 7 μ.μ.».

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

* Αδικημένοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Μπορεί έτσι να πείσετε κάποιους πως όλα αυτά που είδαμε στη Λεωφόρο ήταν... εικονική πραγματικότητα και εσείς δεν φταίτε καθόλου! Άλλωστε δεν κάηκε και ζωντανός ο Κασάμι, απλά... τσουρουφλίστηκε ο άνθρωπος ε;;; Ούτε θρηνήσαμε θύματα, οπότε ποιος ο λόγος να τιμωρηθείτε, ε; Ευκαιρία να υποδεχθείτε με ανοιχτές αγκάλες και τα... φιλαράκια σας! Τι άλλο θα δούμε ακόμα... 

Πάντως, μόνο εντύπωση δεν μας προξενεί... Άλλωστε και στο ΑΣΕΑΔ ειρηνική συγκέντρωση κάνατε. Τώρα, γιατί στα γήπεδα δεν είστε ειρηνικοί ας το βρουν οι αρμόδιοι που παίρνουν αποφάσεις και τιμωρούν ΟΛΕΣ τις ομάδες για χάρη σας!  
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ