2015-03-06 14:32:37
Φωτογραφία για Λόγια βγαλμένα από τη ψυχή: Έτσι πάλεψα με τον καρκίνο... [video]
Με λόγια βγαλμένα από την ψυχή της, η Ροδούλα Τσαλουχίδου, μίλησε σε εκδήλωση του Συλλόγου ΑΕΛΙΑ ( Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για lαση και Αποκατάσταση) που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, για το πώς βίωσε η ίδια τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

«Ξέρω ότι η λέξη προκαλεί φόβο, δάκρυα, τρόμο. Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού πριν 20 χρόνια, στα 38 μου. Αντί να πάω ταξίδι στο εξωτερικό, βρέθηκα μέσα σε μία στην κλινική» διηγήθηκε στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση η κα Τσαλουχίδου.

Παρά τον μεγάλο της φόβο, η ίδια πάλεψε παλικαρίσια και μάλιστα δύο φορές. «Έκανα όλες τις λογικές σκέψεις. Γιατί σε 'μενα, το παιδί μου ποιος θα το μεγαλώσει κτλ. Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη επέμβαση ανακάλυψα μόνη μου έναν καινούριο όγκο. Εκεί ένιωσα ότι χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου» ανέφερε η κα Τσαλουχίδου.

Παρά τις δυσκολίες που πέρασε, κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη και σήμερα μοιράζεται την ιστορία της με άλλες γυναίκες, με στόχο να τις ευαισθητοποιήσει και να τις πείσει να κάνουν όλες τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΠΟΤΙΑ : ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΠΟΤΙΑ : ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ